bende yatayım artık gözlerim kapanıyor görüşürüz yine kızlar öptüm hepinizi çok sağolun masadakileri bitirmeden gitmeyin :))))))
mervem tatlim keske komsum olsaydinda beraber senle yapsaydik yeseydik
yaa nikah ankarada olacakti ama kocisin ailesinin yanina gittik ve orda kiydikben biraz cekindim o kiyafeti giyemedim normal ama sik bisiler giydim, guzel gecti
futbolcu olacak o annesi dokunma yigenimebende iyiyim canim ya herzamanki gibi ben gunleri yine sayiyom
bende cokkk ozledim herkesi
rengi guzeldi de cok dardi yaa. ama sakladim kiyafetimi hic giymedim daha duruyo dolapta.. artik kocisle ozel bi gun olursa hazirimRenginden dolayımı giymedin yoksa biraz dar diyemi
Bence gayet uygun bir elbiseydi:):)
İyi ya olduda bitti maşallah
Bakalim hayriliisi canim futbolcumu olucak popcumu olucak.gorucez .evet keske eskisi gibi toplansa kilzar.sabirin sonu salemattir canim.insallah esine en kisa surede kavusursun.
Kocan Gelince Kaçtığın Günleri Unuttun Değil mi ?makarammmmmmmnerelerdesin sen kizzzz editor oldugundan beri ulasamiyoz sana
senin yerin baska yaaaa.. benim burdaki ilk arkadasimsinozlemezmiyim
Haydi ofelya kacar kizlar.yatayim artik gec oldu.hepinizi opuyorum.tatli ruyalar.hadi daglin bakayim.her kes yatagina.benimde gozlerim kapaniyor.hepiniz allah emanet olun canlar.iyi geceler
keşke komşu olaydık canım ama aynı ülkelerde bile değilizmervem tatlim keske komsum olsaydinda beraber senle yapsaydik yeseydik
yaa nikah ankarada olacakti ama kocisin ailesinin yanina gittik ve orda kiydikben biraz cekindim o kiyafeti giyemedim normal ama sik bisiler giydim, guzel gecti
Evrenim Beni Özlemedin mi ??
Merve Benim Komşum Ama Göremedim Bir Faydasını..
Kocan Gelince Kaçtığın Günleri Unuttun Değil mi ?
Şaka Bir Yana,
Editörlükle Alakası Yokta..
Hem İş Yerinde İşlerim Yoğunlaştı, Hem de Hastane v.s. Koşuşturmaca..
Neyse Bak Yakaladım Seni..
keşke komşu olaydık canım ama aynı ülkelerde bile değiliz
ah ahhh suan turkiyede yasamayi ne cokkk isterdim bilemezsin... gozunu sevdigimin ulkesi yaa
İnsanın kendi vatanı gibisi yok valla bu konuda çok haklısın canım ama hayat şartları işte gülüm ne yaparsınkeşke komşu olaydık canım ama aynı ülkelerde bile değiliz
ah ahhh suan turkiyede yasamayi ne cokkk isterdim bilemezsin... gozunu sevdigimin ulkesi yaa
İnsanın kendi vatanı gibisi yok valla bu konuda çok haklısın canım ama hayat şartları işte gülüm ne yaparsın
cok haklisin kuzum heleki turkiye gibisi yok....