- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
Niye kızzYa bazen takip etmeye çalışıyorum ama hiç mi hiç denk gelmedim:26:kipayımı takip ediyon sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kızzYa bazen takip etmeye çalışıyorum ama hiç mi hiç denk gelmedim:26:kipayımı takip ediyon sende
Oğlunun resmi mi gerçekten mi maşallah
O kadar kanım kaynadı ki anlatamam yanımda olsa ısırırdım herhalde ama yok kıyamammm
Ayy zaten ısırılacak bıseyı yokkı kurufasulye gıbı buyudu sımdı bu daha kucukkendı sımdı saclarını görsen yolasın gelır emınım
Oğlunun resmi mi gerçekten mi maşallah
O kadar kanım kaynadı ki anlatamam yanımda olsa ısırırdım herhalde ama yok kıyamammm
kurtluelma
oğluşun çok tatlı kıvır kıvır kuzum benim Rabbim annesine babasına sevdiklerine bağışlasın saglıklı adım lar dilerim canım
Ah ah ne adımı artık tepemde top oynayacak fırsat bulsa 5 yasına geldi
masallah canım benim oğlumda 2buçuk yaşında:126::131:
Allah bagışlasın uzun ömurler versin inşallah.benımkıde bu resımde 2.5 yasındaydı şimdi bakınca şaka gıbı gelıyor ne cabuk buyumuş
İyiyim sağol canım sen nasılsıncennet gülü
nasılsın abla ne yapıyorsun anneler gününü kutlarım
rabbim heryasında sağlı iyilk versin oğluşum uyuyor suan senin koca bebek ne yapıyor uyuyormu
Yok uyumuyor benımkı bebeklıgınden berı uykusuz saat 4 e kadar oturur benden guzel bır fırça yemedıgı muddetçe
Ah ah ne adımı artık tepemde top oynayacak fırsat bulsa 5 yasına geldi
sabah dörtmü yani neden peki Allah korusun sağlık sorunumu var
Dayak sıkıntısı var sankı =) oda bızde mevcut degıl uretıme gecmedık hala doktorada gıttık bı sorunu yok ama uyumayı sevmıyor bana cektı sanırsam
bende pek sevmem uykuyu esımde öyle buyuk oglumda oyle aılece genetık sanırım bızde bu
Cennetgulu bugün pek sessizsin