hangı bırıni sayayım kı :)
o bır emrı vaki abidesi:)
eee anaları alıstırmıstır ya olee yedıgın onunde yemedıgın arkanda eslerınden de her konuda onu beklıyo danalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangı bırıni sayayım kı :)
o bır emrı vaki abidesi:)
Valla benimki bu günlerde ailesiyle gizli işler çeviriyor evede haftada bir uğramaya başladı bilmiyorum Allah sonunu hayır etsin
kızlar sayfam dönüp dolasıp anı sayfaya cıkıyor takıldı :26:
Valla benimki bu günlerde ailesiyle gizli işler çeviriyor evede haftada bir uğramaya başladı bilmiyorum Allah sonunu hayır etsin
haftada 1 miiiii???
merak edip sormuyor musun?
eee anaları alıstırmıstır ya olee yedıgın onunde yemedıgın arkanda eslerınden de her konuda onu beklıyo danalar
aynen öyleee 5 gun once halıları yıkamaya verdım o arada da evı temızlemeye vaktım olmadı 3 gundur yedi benı halıları ser halıları ser bende dıp bas temızlemeden sermek ıstemedım yedi benı sankı halıyla dogdu anasının karnından. bugun geberene kadar temızlık yaptım adam aksam eve bıle ugramadan sehır dısına cıkmıs ama anasının yanına gıtmıs gormus gorusmus pazar paramı anasına bırakmıs ama bana gıdıyorum dıyememıs :) ehhh hele bı gelsın o eve savas var savas ay cok sinirliyim
aynen öyleee 5 gun once halıları yıkamaya verdım o arada da evı temızlemeye vaktım olmadı 3 gundur yedi benı halıları ser halıları ser bende dıp bas temızlemeden sermek ıstemedım yedi benı sankı halıyla dogdu anasının karnından. bugun geberene kadar temızlık yaptım adam aksam eve bıle ugramadan sehır dısına cıkmıs ama anasının yanına gıtmıs gormus gorusmus pazar paramı anasına bırakmıs ama bana gıdıyorum dıyememıs :) ehhh hele bı gelsın o eve savas var savas ay cok sinirliyim
Geldiği gibi zıbarıyor ben uyanmadan kaçıyor nasıl sorayım çatlayacam ben yatmaya gidincede kendisi kalkıp başkka odaya gidiyor
hakikaten OHAAAAAA demek istiyorum...
bozuk filan mıydınız? trip mi atıyodu da gelmedi...
yoo gayet de ıyıydık yok bı sorun ama bızımkının işleri evlendımız gunden berı hep ılk sırada ınan ne balayı da ne cıcım ayı hepsını calısarak gecırdık hala da devam edıyoruz
seni meraklandırmak için yapıyor olabilir..
hiç sorma bence..
umursamadığını görünce iyice çıldırsın
eşinin yaptıgııı cok yanlış eşe haber vermeden nereye gidiyo ooo sen nesin bostankorkulugumusun evde annesine pazar paraası bırakıyoo aha bu daha birbatmıs hakkaten nası tahammül edion yaaa
Yok bişeyler çeviriyor telefonlar geliyor şifreli konuşuyor anlamadım
heheh ee anaları alıstırmıs hepsını sımartmaya napcaksın hep bu erkek anaları :)))