Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy duygularımız aynı ...napsak bılemedım sıddete karsıyız o ayrı da:)))bu can sıkıntısı o bu su ınsan sınırının bozulması ıcın o kdr cok neden war kı
bende cinir oluom bu aralar kocama almıs bi dıgıurk lıg tv cart curt millet daha dolusmaya bahane arıyor kırıp atacam bir gün bu cumartesi gene onlar basımda nefret ediom
ay daha 5 aylık evlıyım adamı gebertıcem elımde kalıcak en sonundaa :)Bu kocalardan nedir çektiğimiz.
bende cinir oluom bu aralar kocama almıs bi dıgıurk lıg tv cart curt millet daha dolusmaya bahane arıyor kırıp atacam bir gün bu cumartesi gene onlar basımda nefret ediom
konu ne ya dizi filimlerdeki gbi karsıdaki bekler oburu uzatır durur anlatmaz kocan sen nie bu kadar sinir etti de anlat hadi
Kırıp atsan bu defa dışarı gidip izler
Kızlar sewgılılerınız yada kocalarınızın en nefret ettiğiniz huyları neler yada cabalayıp duzeltebıldıgınız huycukları varmıdır???
Kızlar sewgılılerınız yada kocalarınızın en nefret ettiğiniz huyları neler yada cabalayıp duzeltebıldıgınız huycukları varmıdır???
pöf ben edinci ayı bitirdim bak tavimimde var assaddaa ama söke söke hakkımı alıorum artık ne bu yeaaa5 aylık evlıyım evlendıgımız gunden beri iş iş iş iş bu aksam da sehır dısına cıkmıs haberım yok :):) bıde arıyo benı ben yoldayım gıdıyommgelde katil olma:)
dısarda izlesin zaten kahve parasınıda verrim inanki yeterki alsın akrabasınıda bilmem nesinide gitsin kahveye ben caycımıyım bunlrın basında bide gecen hafa evi bastılar bi bitsede kurtulsak b hafta gene ailesi birde iş yerindeki adamıda cagırmıs
sevdiğimde var sevmediğimde en sevmediğimyanı şin içine ailesi girdimi cok pis bencil oluyor tek kusuru bu zaten
ay daha 5 aylık evlıyım adamı gebertıcem elımde kalıcak en sonundaa :)
hangı bırıni sayayım kı :)
o bır emrı vaki abidesi:)
Kabul etme ne işleri var evin kahvemi alsın götürsün kahveye ben eşin tek izliyor zannettim