- Konu Sahibi candy_candy
-
Üzüldüm...iyi canım takımımdan hem de en çok arkasında durduğum üyesinden darbe yiyerek ayrıldım napacağımı bilemez halde takılıyorum öyle sen neler yapıyorsun
Merhaba bende 2 öğün beslenerek kilo veriyorum ve sizin kadar kiloluyum..cok diyet bozdum anlamsizca sacma sapan şeyler saatlerde basit yiyecekler yüzünden, cok sasiriyordum bi türlü engel olamiyodum.en sonunda test tahlil derken insülin direncim olduğu cikti ortaya,ilaca basladim ve elhamdülillah cok rahatladim,artik mantikli yiyorum cok şüküraaaa ben de bugünden itibaren 5 saat saymaya karar verdim biliyor musun
Şair burda;Merhaba bende 2 öğün beslenerek kilo veriyorum ve sizin kadar kiloluyum..cok diyet bozdum anlamsizca sacma sapan şeyler saatlerde basit yiyecekler yüzünden, cok sasiriyordum bi türlü engel olamiyodum.en sonunda test tahlil derken insülin direncim olduğu cikti ortaya,ilaca basladim ve elhamdülillah cok rahatladim,artik mantikli yiyorum cok şükür
Canımm nasılsın nasıl gidiyorr
Başladın mı diyete
Bende evde kendi kendime yapıyorum 69 u görmeme az kaldı inşallah bu sefer olucak
Şair burda;
Sacma sapan saatlerde basit anlamsiz yiyecekler yüzünden diyet bozuyodum demek istemiş
Tartıldınız mı durumunuz nedir? Kolay gelsin bu arada bende bir ara bayağı kiloluydum. Şimdi çok şükür verdim biraz. Uzun zaman beni görmeyenler tanıyamadıGünaydın sevgili günlük.. Gene dayanamayıp takımlara girdim ama sanırım bu sefer doğru takımı buldum
pazartesi günü yeni diyetisyenime başladım menülerimi buraya da yazarım haftalık toplu olarak
bu sonuçlarım
Eki Görüntüle 2278297
129.8 kilo ile başladım. Diyetisyenden çıkışta eve gelir gelmez hemen tartıldım 1,6 kilo evdeki tartıda fazla çıktım. Salı günü sabah evdeki tartıda 130,9 kilo geldim.
Bu listem
Eki Görüntüle 2278299
bu da genel kurallar
Eki Görüntüle 2278298
3 gündür iyi gidiyor Allah daim etsincuma günü tartılıcam yazarım buraya da
Tartıldınız mı durumunuz nedir? Kolay gelsin bu arada bende bir ara bayağı kiloluydum. Şimdi çok şükür verdim biraz. Uzun zaman beni görmeyenler tanıyamadıDiyetim çok katı değildi az az herşeyden yemeğe çalıştım tabi bazen kendimi aştığımda oldu. Önce göz doymalı sonra mide...
Tebrık ederım canımsevgili günlük haftalık beslenmem tamamlandı.. ilk haftayı bu şekilde geçirdim:
Eki Görüntüle 2279863 Eki Görüntüle 2279864
salı günü 130.9 ile başladığım haftayı bu salı sabah 128,1 ile bitirdim. yani 2,8 kilo kilo vermiş oldum
diyetisyenim listemde sadece çiğ çekirdeğin porsiyonunu çok buldu 1 çay bardağı kadar yiyebileceğimi söyledi bir de kayısılı form çayı içme dedi ama ben sebebini sormadım kontrole gidince sorucam. kontrolum 8 temmuzda
Tebrık ederım canımbu hafta hıc spor yaptın mı?
17 Haziran 2019 11.30 Yay burcunda Dolunay
02 Temmuz 2019 22.16 Yengeç burcunda Yeni Ay
17 Temmuz 2019 00.38 Oğlak burcunda Dolunay
01 Ağustos 2019 06.11 Aslan burcunda Yeni Ay
15 Ağustos 2019 15.29 Kova burcunda Dolunay
30 Ağustos 2019 13.37 Başak burcunda Yeni Ay
14 Eylül 2019 07.32 Balık burcunda Dolunay
28 Eylül 2019 21.26 Terazi burcunda Yeni Ay
14 Ekim 2019 00.07 Koç burcunda Dolunay
28 Ekim 2019 06.38 Akrep burcunda Yeni Ay
12 Kasım 2019 16.34 Boğa burcunda Dolunay
26 Kasım 2019 18.05 Yay burcunda Yeni Ay
12 Aralık 2019 08.12 İkizler burcunda Dolunay
26 Aralık 2019 08.12 Oğlak burcunda Yeni Ay
Kahvaltıda bu kadar ekmek yiyor musunuz.Cok fazla hemde çok çok fazla.Eki Görüntüle 1893645
Evet başladık bakalım akşam 5'ten sonra bişey yemeden kaç kilo veriliyormuş
Eki Görüntüle 1893647
Bu da kahvaltım
Arada da iki adet bisküvi 15 tane falan beyaz leblebi bi de 2 in 1 içtim
Kahvaltıda bu kadar ekmek yiyor musunuz.Cok fazla hemde çok çok fazla.
Anladım bol şanslar .Yinede fazla ekmek tuketmemenizi tavsiye ederim.Cunku ekmek ,hamur,şeker alt üst ediyor.İnsallah kurtulursunuz kilolarinizdan.Su anda bir gelişme var mı kilo verebildiniz mi.o mesaj çok eski canım yaaa.. ama o da fazla değil çünkü kilom 100 ü aşkın benim
Anladım bol şanslar .Yinede fazla ekmek tuketmemenizi tavsiye ederim.Cunku ekmek ,hamur,şeker alt üst ediyor.İnsallah kurtulursunuz kilolarinizdan.Su anda bir gelişme var mı kilo verebildiniz mi.
Çok güzel kilo vermissiniz.Malesef ben öyle hızlı kilo veremiyorum.Ayda bir yada bir buçuk ancak gidiyor.3 buçuk kilo verdim 15 günde.. 8 temmuzda kontrolüm var
diyetisyenim pazartesi günü kahvaltıdaki ekmek hakkımı 1 dilime düşürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?