- Konu Sahibi candy_candy
-
Çok güzel bir program, bütün günü saat saat ele aldığı için ben çok beğendim. Bu programla başarılı olmayacağına inanmıyorum.programı da yazayım de mi
5'te uyan.
5.20 ılık limonlu su iç. sade kahve iç.
5.30 40 dk bölgesel, 30 dk eliptik
6.40 Duş al, hazırlan.
7.00 Kahvaltı (Muz+süt+çiğ kuruyemiş)
8.30 Bitki çayı + bol su
9-10 arası sade kahve + bol su
12.00 öğle yemeği (yemekhanede pilav-makarna-tatlı hariç ne çıktıysa)
14.00 sade kahve + bitki çayı
15.30-17 yürüyüş (10.000 adım)
17-17.30 Duş al.
17.30-19 Yemek yap, ye. İşlerini bitir. (Protein+sebze+çiğ kuruyemiş)
19-19.30 20 dk koşu + 10 dk yürüyüş
19.30 Duş al. Sonra serbest!
nasıl sizce
Çok güzel bir program, bütün günü saat saat ele aldığı için ben çok beğendim. Bu programla başarılı olmayacağına inanmıyorum.
candy_candy mrb.
Anlattiklarinizda kendimi gördüm sanki.
Dvit.eksikligi kilo vermeyi cok zorlastiriyor.
İns.direnci,doymayi engelliyor. Aşiri kiloluyken yapilan egzersizler yuruyuş haric,daha zarar veriyor.
Ben ekmek yerine karabugday demliyorum bulgur gibi bisey.bende cok ise yatiyor.
Cavdar ve tambugday ekmegi arada tuketiyorum.
Benim suanki en buyuk zaafim meyve.evde yoksa aramiyorum.ama almissam ve varsa duramiyorum.mesela yarin pazar var.yine vicdan azabi...
İyi bir endokrin dr.bulup yardim alsaniz sanki daha kolay olurmuş gibi geliyor.
Gerci boyunuzu bilmiyorum.belkide obez drgil fazla kilolusunuzdur.
O zaman yazdiklarimi dikkate almayiniz.ben obez oldugum icin kendimden ornekledim.
Kolayliklar diliyorum.sağlikla kalin.
Selamlar efendim.. baya günlük nasıl kilo alıyorum günlüğü olmuşdikiş tutturamadım bi türlü olmadı benden. şimdi memleketteyim ve yine kilo alıp dönme lüksüm olmadığından burda diyete başladım balıkesirde diyet yapmam benim için imkansızken bir de 13 günlük metabolik diyet yapmaya yeltendim (türkçesi isveç diyeti ) bugün ikinci günüm.. eşim yanımda değil, ona ve arkadaşlarıma süpriz olsun diye böyle bi niyete girdim bakalım kaç kilo vericem 137,7 kiloydum son tartıldığımda diyete başlamadan iki gün önceydi ama başladığımda fazlası vardır eksiği yoktur dün de bugün de kaçamaksız gidiyor maşallah ilk kez bu kadar kaçamaksız bu diyeti sürdürüyorum. bu da listem
Eki Görüntüle 2161820 Eki Görüntüle 2161818 Eki Görüntüle 2161819
buraya güncel fotomu (tam güncel değil ama 135 kilo iken) ve tartı fotomu da atarım bi ara şimdi kaçtım bay
çok gittim ama hormonlarda bişey yok. ama özelde bi doktor var ona gitmeyi düşünüyorum ben bi de.. o bazı testler yapıyor daha çok sanırım vitamin eksiklikleri ve alerji ile ilgili.. ama o da çok paraProfesyonel destek alsanız daha kolay olur sizin için. Hormon testleri vs yapıyorlar çünkü. Kimi zaman tek bir ilaçla bir hormon düzeliyor ve kilo veriliyor. İnşaallah kolay bir süreç olur sizin için.
çok gittim ama hormonlarda bişey yok. ama özelde bi doktor var ona gitmeyi düşünüyorum ben bi de.. o bazı testler yapıyor daha çok sanırım vitamin eksiklikleri ve alerji ile ilgili.. ama o da çok para
Devlete gidin. Ben özellere güvenmiyorum.
devlete gittim elime ezber bi liste tutuşturdu konuşmadı bile benimle 1 aydan önce de kontrol günü vermedi ve takip ettiğim herkes özelde veriyor kiloyu
Ya fenaymış
Biraz azim ile yapabilirsiniz
İnşaallah sağlıklaben de bi doktor buldum gibi araştırıyorum bakalım inşallah veririm
bir ay dolmadan da uğramıyorum buraya
ben o diyeti tamamlayamadım tabi yine136 ile şeker orucuna başladım önceki perşembe ama onu da tamamlayamadım bugün tekrar baştan saymaya başladım 1. günüm 130,1 kiloyum bu arada
Merhaba canım 100 kilo uzerindekiler grubundan tanıyorum seni nick değişti fatmanurkaya idi nicki m seni tanıdığım da 105 civaribda idin bebislerin olmuş inşallah sağlıkla buyutursun
147 kiloyu görmüş bu kiloyla öğretmenlik yapmaya ve evde bebeği olan biriydim artık evdeyim oğlum okula başladı
Tabii canım seni okadar uyi anlıyorum ki
İnşallah sağlıkla verirsin kililarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?