- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
Arkadaşlar bütün yorumları okudum teşekkür ederim fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için sanırım biraz daha düşüneceğiz bebeklerimin ne zaman uyanıp uyanmayacağı belli olmuyor bazen şiddetli ses oluyor uyanmıyorlar bazen de en ufak sese kalkıyorlar. Kararsız kaldık çok.
Satın alma niyetiyle bakıyosunuz madem kişisel tavsiyem "ses yalıtımı" hususuna çok dikkat edin konu sahibesi.

Ev var kalın duvarlı, çift camlı, yalıtımlı dısarıda top atılsa duymazsınız; yine ev var duvarları kagıttan hallice, değil Ezan sesi alt komşunun sifon sesine bile uyanabilir çocuklar.

Gerek dısarıdan gelen seslerden etkilenmemek gerekse komsularla yüzgöz olmamak adına ses yalıtımı iyi olan bi ev secmekte fayda var o yüzden, hele ki satın alıp kalıcı olmayı düsünüyosanız.
Ha herhangi bir gürültü kaynagına yakın bi ev tercih eder miyim, kendi adıma etmem. En basitinden bunun yazı var cünkü. Hadi kışın camları kapadım duvarlar da saglamsa nispeten rahatım ama yaz geldiginde nolcak?

Bunun cenazesi var, camide toplanan cemaati var, çocuk büyütecegim yerde kim oldugunu bilmedigim kalabalıklar da istemem açıkçası. Son zamanlardaki haberler malum.

O yüzden bence farklı secenekleri degerlendirin.
Yeni eviniz simdiden hayırlı olsun.

Not: Yatırım/gayrimenkul başlıklı bi konu neden en birinci müslüman kim yarışına dönüştü, nasıl dönüstü