pamukcuq Hayallerime Kavuştum Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2011 Mesajlar 654 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Samsun 18 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukcuq #1 kızlar evimiz inşaatta yakında camlar temizlenecek ama nasıl camlarda çimento harç lekeleri var camları çizmeden nasıl kolayca çıkartabiliriz :97::97:
kızlar evimiz inşaatta yakında camlar temizlenecek ama nasıl camlarda çimento harç lekeleri var camları çizmeden nasıl kolayca çıkartabiliriz :97::97:
pamukcuq Hayallerime Kavuştum Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2011 Mesajlar 654 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Samsun 19 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukcuq #2 kimsenin fikri yok anlaşılan kurumuş harç sıva çimentoyu kolayca camdan çıkartmanın bi yolu yokmu
merguana Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Haziran 2009 Mesajlar 4.648 Emoji Skoru 11 Puanlar 158 Yaş 33 Yer Eskişehir 19 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukcuq #3 cnm anneme sordum.o yumuşamazmış kazıyacakmışsın bıçakla falan.sonra kalıntılarına çamaşır suyu falan hallolurmuş.
cnm anneme sordum.o yumuşamazmış kazıyacakmışsın bıçakla falan.sonra kalıntılarına çamaşır suyu falan hallolurmuş.
Elif Onur Üyesi Pro Üye Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 35.066 Emoji Skoru 30.592 Puanlar 1.123 Yaş 61 Yer Konya 19 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukcuq #4 Kalebodurlara tuzruhu ile çıkardıklarını duydum ama cam hakkında bilmiyorumki.
pamukcuq Hayallerime Kavuştum Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2011 Mesajlar 654 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Samsun 19 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukcuq #5 hmmmm demekki bi çözümü yokmuş çok sağolun
pamukcuq Hayallerime Kavuştum Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2011 Mesajlar 654 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Samsun 8 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukcuq #6 bol bol sulamak lazımmış bol ıslak bezle sildik biraz yumuşadı ama çıkmadı tabi sonra bulaşık süngeri ve cifle sildik çıktı ama birazcık çizildi
bol bol sulamak lazımmış bol ıslak bezle sildik biraz yumuşadı ama çıkmadı tabi sonra bulaşık süngeri ve cifle sildik çıktı ama birazcık çizildi
pamukcuq Hayallerime Kavuştum Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2011 Mesajlar 654 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Samsun 24 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukcuq #7 camları tekrar sileceğim harç lekeleri kalmış sihirli su diye bi temizleyici var banyo fayans için camdada kullanılıyormuş bilen varmı yeni döşenmiş faynslarımdada kullanmayı düşünüyorum fayanslarım renkli inş zarar vermez...
camları tekrar sileceğim harç lekeleri kalmış sihirli su diye bi temizleyici var banyo fayans için camdada kullanılıyormuş bilen varmı yeni döşenmiş faynslarımdada kullanmayı düşünüyorum fayanslarım renkli inş zarar vermez...