ben çok mutsuzum.....
belki size saçma gelebilir........ ama ben çok kırıldım çok üzüldüm....
geçen hafta gelinlikçim aradı çamaşırın ve ayakkabınla gel prova yapacağz dedi
bundan öncede nişanlımla gidip bana çamaşır alacaktık bu hep kıvırdı çeyizine aldığın çamaşırlardan giysen ne olur falan diye söledi... ben de olmaz gelinlik çamaşırı farklı dedim anlatmaya çalıştım ama böyle yapmas bile beni kırdı neyse ..... gelinlikçi arayınca bende nişanlımı ardım böle böle dedim almamıs lasım provaya dedim bana yine dediki sorsana normal çamaşır olmaz mı bu sıcakta korselimi giyceksin dedi... çok sinirlendim bana almak istemedini sölemiyor birde beni düşünürmüş gibi konuşuyor......mafoldumben
tamam alma ben gidip kendim alırım dedim hiç oralı olmadı .... anemlerle alışverişe çıktım tabi nişanlımın bana para veridiğini söyledim annem yoksa çok kızardı gittim 80 liraya güzel bir takım aldım........... onu aradım dedim yine gayet normal konuşuyor aaa nasıl seksi mi ya aynen öyle çok güze ama sen onu benim üstümde asla görmeyeceksin dedim başladım söylenmeye herhalde dünya üstünde tek gelin çamasırını alan gelin benimdir dedim ağladım... bana demez mi beyaz eşyaları kız tarafı alır ben aldım laf ettim mi ?
yaaa ölemii daha yeni tanıştık koştun tanıdığın vardı takım olarak aldın ne söz nede nişan vardı aramızda dedim. sustu ama hırsımı alamadım...... tuttuğumuz evde ankastre fırın vardı arkadaşından aldığın için fırını iyade edip gittin çekyat aldın zaten kız tarafı fırın ve bulaşık makinasını almaz mı? fırın yok almadın bulaşık makinasıda orda süs kalacak ve ben onu asla kullanmayacağım dedim....... ve dedim ki biz bu ilişkiye çok dolu başlıyoruz ve kafamda soru işaretleri belirmeye başladı acaba evlenmesemmi diye dedim sesi gitti beklemiyordu ama gerçekten bunu düşündüm ve söledim çenemei tutatmadım
akşam msj çekti evlemekten vaz geçme 3 kuruşluk çamaşır için bana yaptığına bak falan diye nefesim kesildi evlemesek mi acaba diyice dedi CADIARZU bende sorun 3 kuruşluk şey değil ne zaman ne istesem hep problem oluyor belki önceki konuları da görmüssünüzdür hep bi sorun yaşıyorum her şey için ağlıyorum ve bu son damla galba
ama daha bitmedi birdr kına için kavga edeceğiz nişan elbiseni giy demeye başladı bi kına kıyafet almak da zor geliyor ama onu kendim almayacağım yapmam aha iyi bi de kaynanam kınaya pek hevesli ama icraat yok
söyleyin arkadaşlar ben mi abartıyorum
bu ne ki ben herşeyimi kınalığımı gelinliğimi bile kendim aldım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)