• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşırını kendi alan ilk Gelin benim galiba :(

peki kızlar gerdek yatağımı benim annemin hazırlaması anormal değilmi?ben bunları yaşadım alt tarafı bi iç çamaşırı zaten erkek milleti ne anlar çamaşıra değil içindekine bakarlar:kedi:
o sana dedimi damatlığımın içine iç çamaşırı giycem gel benimle al diye bunları hiç dert etmeyin ya....

neden anormal olsun ki benim annem şimdiden diyor şu örtünü sercem filan die

yazılan yorumlara konu sahibi yerine ben sinir olmaya başladım. bir okuyun bi zahmet bu kızın derdi ne diye. ondan sonra seviyeli yorumlarınızı paylaşın

canım olay bir iç çamaşırı ya da takı değil haklısın
ben de evlenirken takı seti alınmadı
kayınvalidem nişanda dedi ki
kızım bi tane ince alalım düğünde taşlı olanlardan alırız
ben zaten hiçbirşey isteyemem utanırım
tamam dedim yüzüğünü beğenmediğim için almadım sadece küpe ve zincirli kolye
ve sonuç olarak düğünde eşim bana nişandaki takı setini taktı
ve bana bunu nikahtan 1 gün önce söyledi ben kavga çıkardım telde
balayı çantamı hazırlıyordum ayrılma noktasına geldik
inanabiliyor musun?
bütün gece ağladım
nikahtan 1 gün önce !!!
ertesi sabah kuaföre gittim gözlerim davul gibi şişmiş halde
şimdi o günü düşündükçe kendimden utanıyorum
en güzel günümü zehir ettim
eşimle kavuşacağımız son günü
ailemden ayrılacağım son günü ağlayarak geçirdim
tabi o zamanlar onu suçluyordum
şimdi ise hatırladıkça utanıyorum

yani sana diyeceğim
bu günlerini zehir etme kendine
boşver almazlarsa kendi ayıplarıdır
al elbiseni yap kınanı doya doya oyna

.......................

Son düzenleme:
:)) düğün öncesi herşey olabiliyor. mühim olan soğuk kanlı ve seviyeli mesafeli olabilmek. uzatmamak gerek.
bence siz ona bunun parasının değilde beraber alınmasının önemini hissettiremediniz. gidip ona damatlığın içine giymesi için atlet boxer çorap alın. bizde adet böyledir diyin:)))
bu konuyu tatlıya bağlayıp kapatın. çok fazla büyütürseniz evlilik içinize sinmez.

Son düzenleme:
ben çok mutsuzum.....
belki size saçma gelebilir........ ama ben çok kırıldım çok üzüldüm....
geçen hafta gelinlikçim aradı çamaşırın ve ayakkabınla gel prova yapacağz dedi
bundan öncede nişanlımla gidip bana çamaşır alacaktık bu hep kıvırdı çeyizine aldığın çamaşırlardan giysen ne olur falan diye söledi... ben de olmaz gelinlik çamaşırı farklı dedim anlatmaya çalıştım ama böyle yapmas bile beni kırdı neyse ..... gelinlikçi arayınca bende nişanlımı ardım böle böle dedim almamıs lasım provaya dedim bana yine dediki sorsana normal çamaşır olmaz mı bu sıcakta korselimi giyceksin dedi... çok sinirlendim bana almak istemedini sölemiyor birde beni düşünürmüş gibi konuşuyor......mafoldumben
tamam alma ben gidip kendim alırım dedim hiç oralı olmadı .... anemlerle alışverişe çıktım tabi nişanlımın bana para veridiğini söyledim annem yoksa çok kızardı gittim 80 liraya güzel bir takım aldım........... onu aradım dedim yine gayet normal konuşuyor aaa nasıl seksi mi ya aynen öyle çok güze ama sen onu benim üstümde asla görmeyeceksin dedim başladım söylenmeye herhalde dünya üstünde tek gelin çamasırını alan gelin benimdir dedim ağladım... bana demez mi beyaz eşyaları kız tarafı alır ben aldım laf ettim mi ?
yaaa ölemii daha yeni tanıştık koştun tanıdığın vardı takım olarak aldın ne söz nede nişan vardı aramızda dedim. sustu ama hırsımı alamadım...... tuttuğumuz evde ankastre fırın vardı arkadaşından aldığın için fırını iyade edip gittin çekyat aldın zaten kız tarafı fırın ve bulaşık makinasını almaz mı? fırın yok almadın bulaşık makinasıda orda süs kalacak ve ben onu asla kullanmayacağım dedim....... ve dedim ki biz bu ilişkiye çok dolu başlıyoruz ve kafamda soru işaretleri belirmeye başladı acaba evlenmesemmi diye dedim sesi gitti beklemiyordu ama gerçekten bunu düşündüm ve söledim çenemei tutatmadım
akşam msj çekti evlemekten vaz geçme 3 kuruşluk çamaşır için bana yaptığına bak falan diye nefesim kesildi evlemesek mi acaba diyice dedi CADIARZU bende sorun 3 kuruşluk şey değil ne zaman ne istesem hep problem oluyor belki önceki konuları da görmüssünüzdür hep bi sorun yaşıyorum her şey için ağlıyorum ve bu son damla galba
ama daha bitmedi birdr kına için kavga edeceğiz nişan elbiseni giy demeye başladı bi kına kıyafet almak da zor geliyor ama onu kendim almayacağım yapmam aha iyi bi de kaynanam kınaya pek hevesli ama icraat yok
söyleyin arkadaşlar ben mi abartıyorum

canım sanmakı dunya da teksın ben 4 sene once evlendım aynı seylerı yaşadım kına kıyafetıne varana kadar acaba benım kaynana mı bıryerden mı tanıyor senın kı canım ya :)
boş ver dıyeceğim ama olmuyor kı ınsan bır kere gelın oluacak tum hayatı boyunca her ıstedığı olsun ıstıyor değil mi ?
sadece çok fazla hırpalamayın bırbırınızı

canım benim ben daha yeni evlendim ve eşimin ailesinden bir kırık iğne dahi görmedim,herşeyi biz ikimiz aldık,gelinliğimi,ayakkabımı,damatlığımızı,davetiyeleri,düğün salonunun parasını bile.evimizi tuttum,yerleştirdim,çeyizlerimi bile kendim serdim,benim annem çalışıyor,şehir dışında zaten madem senin ailen yardım etmicek,benim ailemide karıştırmayacaz dedim ben,ve herşeyi kendimiz yaptık.altınlarımızı bilekaydirigubbakcemile3önceleri çok üzüldüm,ağladım ama şimdi vardır herşeyde bi hayır diyorum,oyüzden üzülme,aldığın sadece bi çamaşır olsun sorun değil okaydirigubbakcemile5

valla korseyle alakası yok ama gelinlik için satılan çamaşırları 80den aşağı değil. biz çamaşır almıştık ilk provada gelinlikçi yanlış almışsın bu çamaşır gelinliğe uymaz dedi başka bi çamaşırcıdan başka bi çamaşır aldık ve ilki 70 ytl 2.si 120 ytl idi ilk aldığımız dükkanda paramızı geri verme idi ama eşim sesini çıkarmadı bahettiğim 3 sene önceydi bence nişanlına durumu iyiyse azcık sert çık ama tabiki kavga etmeden güzellikle sert çık artık oda seni ikna kabiliyetine kalmış

.....................

Son düzenleme:
canım sakin zamanında konuş
ben bunlara üzülüyorum
önemli olan para pul değil
diye konuş onunla
sakin sakin

arada sevgi ve saygı varsa hiç birşey sorun edilmez amaç birlikte olabilmek için elinden gelen yapabildiğince yapar herşeyi.. tamam belki adetler vardır kimisininki adetler çerçevesinde olur herkez üzerine düşeni yapar onu almak erkeğin şunu almak kızındır.. önemli olan onları huzurla mutlulukla kullanabilmektir.. evlendiğinizde anlayacaksınız bunu.. bizde yakın zamanda evlendik bi çok eşyi kendim yaptım şikayette etmiyorum çünkü yuvam için yaptım sevdiğim için yaptım.. zamanı geldiğindede oda benim için yapacaktır bi çok şeyi..

lafın özü canım kimseye kulak asma kismeye hesap vermek zorunda değilsin senin aldığını bilmek zorunda değil kimse .. gerçekten seviyosan hiç birşeyi sorun etme.. ilerdede sakın ha bunları önüne getirme eşinin eğer mutlu olmak istiyorsan..

Kınada giyeceğim pijamalarımı,kına eldiveni midir nedir işte onları kendim aldım..
Kınada da nişanda giydiğim uzun gece tuvaaaletimikaydirigubbakcemile3 giydim..
Çamaşıra gelince..bir parçasını eşimle aldım..onu daha sonra beğenmedim..yine kendi aldıklarımı kullandım..durum bu..fazla kafana takma..
Ama içinde ukte kaldıysa da fazla üzerine gitmeden belirt..kaydirigubbakcemile5

İLİONA..Gördüğüm kadarıyla herkesinki bedavaya gitmiş, istatistikler onu gösteriyor..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
deryainci,
herkeste farklı oluyor. kimi alışverişte bol bol harcar, sonradan acısını çıkartır, lafını edip durur. gelini açgözlü gösteren kayınvalidelere de denk geldim.
kimi de birşey almaz, karıştırmaz da en azından.

erkeklere sıkıcı geliyor bu alışverişler genelde. senin düşüncelerini anlamaz. annesi söylese, oğlum bak, böyle böyle olması lazım dese, ancak o zaman kabullenir heralde. bunun dışında ıncık cıncık hesap bunlar. nişanlın da stres altındadır.
ben bu durumlarda gençlere üzülüyorum gerçekten. aranızda bu tür sorunlar çıkmaya başlayınca, büyüklerin ortamı yumuşatması lazım. sizin aklınızda binbir türlü şeyler vardır şimdi.
gerçekten bir çamaşır vs için kırmayın birbirinizi.
içinde kalacağını düşünüyorsan tatlı dil ile aldırırsın istediğini. karşı tarafın bütçesine göre, en azından nişanlın istediğini yapmaya çalışır bence. kalkıp o sana başka şeylerin lafını ediyorsa, gereken cevabını ver o zaman.

ben evlenirken, nişanda alışveriş olayını minimum yaşadım. adı üstünde, alışveriş olsun, diye yapıldı. gösterdiğim tevazuyu anlayan olmadı o ayrı mesele, işlerine geldi.kaydirigubbakcemile3
iç giyim dersen, ben önceden fazlasıyla aldığım için onların almasına gerek kalmadı. sadece nişanlığın içine üst çamaşırı aldık, düğünde alınmadı. takımı ben kendime almıştım.

içinde ukte kalacaksa, güzel bir şekilde söyleyip aldır. yoksa çok üsteleme bence. evlendikten sonra bu konular, ısıtılıp ısıtılıp ortaya sunulmasın. olan en güzel günlerinize olur...

Son düzenleme:
bu konuları sakince konuşun bence,ileride soun açmaması ve mutlu bir evlilik açısından.Sorunsuz ve herşey halledilmiş bir şekilde olsun

herseyımı ailem ve ben aldım aklınıza gelecek herseyı
kayınvalıdem ıstemıyodu ben dugun fılan yapmıyorum dedı cıktı kenara

soylemedım bıle eşime onada yol gösteren olmayınca kendım almak durumunda kaldımkaydirigubbakcemile3

takma kafana canım Şeniz uzuldugun noktayı anlıyorum nişanlının tutumu gercekten yanlıs ayrıca beyaz esyayı da erkek alır :1ninca:

O kadar sayfayı okudum valla... En başta çirkin_betty :lepi: lafım sana "Harika yazmışsın 10 numarasın."

Benim anladığım deryainci'nin derdi don atlet değil, değer görmemek. Bunların kesinlikle bu yola çıkılmışsa geline sorulmadan (adet neyse) yapılması lazım. Hadi adeti geçtim. Değer görmemek konusunda sonuna kadar haklısın. Ya çamaşırın lafını etmeyeyim tamam parasını bile ben vereyim ama adam kaldırıp bana "onun ne gereği var, bunun farkı ne" demesin. Gözünü şişiririm o adamın. Bu arada bazı arkadaşlar biz olmaktan bahsetmiş. Deryainci şu konuda haklıdır. Elaleme bakmamak lazım ama bakıyordur biri evlenmiş herşey istemeden ayağına gelmiş el üstünde tutuluyor. "Damat ve damadın ailesi nasıl değer veriyor" der millet. Sen görür duyar imrenirsin... ıstersin ki durumları iyi olmasa bile, çoğu şeyi sen ödesen bile hep senin yanında olsunlar elalem desin ki "bak nasıl el üstünde tutuyorlar" Haklısın da... Her gelin ister bunu. Sonuçta 50 kez evlenmeyeceğiz. Kısacası sen "kız tarafı erkek tarafı değil BıZ" dersin ama elalem bir laf eder 40 yıl unutmazsın. Bir de sen düğününün öyle hatırlanmasını istemezsin. Düşünsene sana set almadılar. Kaynanan kızını evlendirirken set ister senin yüreğin sızlar, kardeşin en yakın arkadaşın evlenirken set alınır millet döner "aa x kişiye alınmamıştı." der. Tamam bu kaynananın ayıbıdır (parası varsa) ama bunu duyunca sen yaralanırsın.

Sabret 23 gün kalmış. Ama seviyosan bu adamla bir ömür geçer diyorsan sabret. Aklında çoook soru işareti varsa bir yerde bir yanlış var demektir ve bence düğünden bırak 23 gün 3saat önce yine dönülür.

Son düzenleme:
Back