erkeklere bazı şeyler gereksiz geliyor kadınlar gibi bakmıyor ne olcak canım deyip geçiyorlar bazı şeyler olmasa da olur onlar için gel gelelim biz kadınlar için öyle değil kaldı ki bu normal zaman da değil düğün arefesi..e biz de adetlere ve bilhassa dügün öncesi kimin tarafı neyi ne kadar yaptılara fazlaca önem veren bir toplum olaraktan yeri geliyor camasırı da sorun oluyor tabi..
sorun sadece camasır konusu olsa arkadas abartıyor diycem ama sanırım nişanlısı baska konularda da aynı bakıs acısına sahıp..ya ımkanı yok nerden ne eksiltsem kar hesabında ya da tabiatı geregi biraz eli sıkı..burda esas rol ailelere de düşüyor biraz bu tarz şeylerde ne alıncak falan asagı yukarı belli olmasına ragmen bazen erkek tarafı akıllı kesilip salaga yatabiliyor..dolayısıyla bayanlar hem heveslerinden oluyor hem de ailelerine karsı durumu caktırmamaya calısırken sinir hastası oluyor..ne kadar kendi ailesi sorun etmeyecek de olsa insan ena zından partnerini ailesinin gözünde kendiyle beraber küçük düşmesin istediğinden kasılıyor haliyle..hele bir de aileler ve yaşantılar arasında fark çoksa seyredin filmi..:1no2:
sırf bunlar yüzünden ben ne düğünümden ne nişanlılk evresinden bişey anlamadım zehir oldu bana..eşimin hayatıyla ailesiyle aramızda baya fark var ve bu evlilik konusunda aileme karsı ben ısrarcı oldgumdan bicok sey karsısında susmak idare etmek yükü de bana düştü haliyle..saolsun eşimin ailesi hiçbişeye el sürmeyip safı oynadıklarından eşimin de durumu olmadıgından arada ben kaldım..kendi tercihimin sorumlulguunu yuklenmem gerekti bicok seyde kaynana tarafının ayıbını örttüm ben istemiyormus gibi davrandım gittim hic tarzım olmayacak ucuz basit seyleri begenmis gibi ben aldım..ayrı sehırlerde oldugumuzdan ne gelınlgımı alırken ne alyanslarımızı ne davetıyerlmızı esım yanımda yoktu aılesı masraf olmasın diye gelmesıne bıle ızın vermıyordu cünkü:umursamaz:
arkadasım camasırı dert etmıs benm de camasırm olmadı hatta gelın ayakkabım bile..gelin bohçam da adam gibi setim de..almadılar ben de alın diye yapısamazdım yakalarına sırf aıleme mahcup olmamak ıcın bellı baslı seylerı aldırttm o kadar..onda da esımın bana ayrdgı butce bellıydı ınanırmısınız sırf aıleme bellı etmeden davetiyenin bıle en uygun fıyattakını bulabılmek ıcın kendı basıma az arsınlamadım emınönü sokaklarını..sevmiştim benim tercihimdi katlanmam gereken şeyler benim payıma düşenlerdi..o yüzden ne kendimin ne eşimin yüzünü eğmemek için pek çok seyı tolere ettim..eşimin durumu malumdu o yüzden ona kızamazdım ama ailesine olan kırıgnlıgım o başka tabi..tek ogullarına yıllarca bekledikleri mürvetleri için en azından ibraz daha özen gösterebilirlerdi..ama misafir gibi geldiler gittiler..camasırı gectim arkadasım kına salonunu,elbisesini,düğününü,kuaförünü,arabasını cartını curtunu herbişeyini biz yaptık..işte benim de hazmedemediğim bu..kötükedihüso
eger senin de problem aileden cimrilikten nerden ne koparsak gibi düşüncelerden ya da baska bişeyden kaynaklanıyorsa haklısın kırılmakta ama eşinin imkanları belli ölçüde yetiyorsa da bişeylere yapacak bişey yok..malesef idare etmek arada kalmak da sevdiklerimizle olmak pahasına bize düşüyor işte..zor ama gülü seven dikenine katlanır hesabı:asigim:
insanın en cok hayalini kurudugu en beklentılı oldugu dönemde küçük de olsa batıyor bazı seyler orda alınan esyadan zıyade senın konuldugun durum sana gösterılen tavır verılen deger batıyor aslında..yerimseniben