• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşırını kendi alan ilk Gelin benim galiba :(

başın sağolsun canım.hayat herşeyi dert etmeye deymiyor.ne olacağımız belli değil

canım başın sağolsun.
canım herşeyi dert etme
haklı olabilrisin nişanlının belki para sıkıntısı vardır.düğün zamanı 80 tl'nin bile önemi oluyor.
sadece tavri hoş değil.
bende gelinliğin içine giydiğim çamaşırı,gecelik,pijama,iç çamaşır,gelin ayakkabımı,incimi,gelin çiçeğimi,araba süsü vs.... bunları ben aldım ben yaptırdım
gelin saçım,kına saçım,nişan saçımı da ben yaptırdım
kına dada nişan elbisemi giydim
hatta kendim teklif ettim.borç yapmayın boşver dedim.
sonuçta ha senin cebinden çıkmış,ha nişanlının,
şunu söylemek istiyroum
ufak tefek şeyler için birbirinizi kırmayın

yok artık kına gecesınden nısanlıgını gıy bu ne demek yaa hatta gelınlık almasalarmıs onun yerıne sen beyaz bır elbıse gıyerdın ne sacmalık bu yaa

baştan sona kadar haklısın cnm
gelin olcaksın herşeyin tam olmalı ,aldıklarını senin başına kakarak eline ne geçiyor
bence karşılıklı konuşmanız gerek

Bende aynı durumları yaşıyorum hatta çok daha rezaletini yaşıyorum kına elbisemi ayakkabıları düğüne dair aklına gelen ne varsa burdan yaralamaya çalışıyorum kuaför dahil hiçbiri alınmıyor çünki aynı şekilde benimde içim buruk hemde çok buruk.
Gittigidiyorsan şu gelinliği aldım inan temziletmeye param yok http://urun.gittigidiyor.com/HEM-SADE-HEM-DE-SIK-BIR-GELINLIK_W0QQidZZ18735285
oluyo bi şekilde yürüyo işte düşünme boşver

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım oluyor böyle şeyler..Üzülmeye değmez inan...Benimde tüm beyaz eşyamı babam aldı...Ellerini sürmeyi bırak teklif bile etmediler;ama utandırdım baya onları...Nişan elbisemi annemle babam diktirtti.Ve her seferinde laf soktum birşey lazım mı dediklerin de "Annem diktirtiyor,sağolsun herşeyi ayarladı." diyordum...Biz de ayrılma noktasına geldik....İyi sen birtek iç çamaşırı almışsın....Babam ve annem ev satın aldık.Onun yarı parasını bile ödediler...Düşün yani....

Ha bu arada ne kına saçımı, ne nişan saçımı ne de düğün saçımı onlar ödemedi....Hep ben ve annemler ödedik....Ayıp sadece yaptıkları.Ama bu kadar şeye rağmen hiç sesimi çıkarmadım...Allah'a havale ettim sadece..Ve sevip saymama rağmen hergün aramam,haftada sadece 1 gün ayırırım onlara...Anlasınlar diye...

başın sağolsun canım..
sende herşeyi dert etme bence bak ölümlü dünya, seviyorsan sonuna kadar yanında ol sevdiğinin..

Valla bitanem senin gibi çok gençkız vardır ama sana tavsiyem Eşinle ömür boyu mutlu beraberlik düşünüyosan küçük şeyleri görmezlikten gelmelisinki;evliliğiniz sürsün..İnan evlenince göreceksin o günü gülüp geçeceksin..
Hem hadi nişanlın düşüncesizlik yapmış olabilir ya da üstünde cidden para olmayabilir ya ailesi ailesi düşünmesi gerekmiyormuydu..Haksızmıyım??

Canım dert etme bencede.Bende iç çamaşırımı kendim aldım gelinlik için.Eşimle zaten aynı şehirde değildik onlar bi ilk nişan da geldiler brsürü şeyler aldılar çamaşır da aldılar ama gelinlik için kendim aldım.Bunlar ufak şeyler senin benim olayının olmaması lazım.Nişanlında para olmayabilir utanuyordur param yok diyemıyordur böyle bahaeler edıyor olabılır.Hiç kafana takılacak şeyler değil

.............................

Son düzenleme:
başınız sağolsun canım
walla benmde çoğu şeyimi ailem aldı . . .bende çok kızdm snein gibi .herkesin war benim neden yok dedim . .
ama şimdi boşaymış diorum elbette iç çekmelerim oluo arasıra ama eşimle çok mutluyumm . o benim en değerlimmm
sıkma canını sende . nişanlınla birbirnizi seviosanz hiçsorun etmeyin herhangi birşeyi.

basınız sağolsun ..
ilk değilsiniz arkadasım bende kendım aldım ne bılım bunu sorun etmek mı gerekıyor bılmıyorum :uhm:
ama takı konusunda haklısınız a.s dugununuze çok az kalmıs hakkınızda hayırlısı olsun diliyorum..
son olarak bu tur konulara aile buyuklerıne bırakırsanız siz ve nısanlınız daha az yıpranırsınız.. rahatsızlıgınızı ailenize belirtisiniz ve k.validenizede bu durumun sizi astıgını artık aile buyuklerıyle konuşulcak bi durum oldugunu belirtmelisiniz..

Allah tamamına erdırsın a.s.

Bu ne ya oh negüzel evlenmeye çık hiçbirşey yapma..Nişanlık alma çamaşır alma kına elbisesi takı almaherşeyi kız tarafı yapsın kız yapsın ana babasından laf yiyeyiye. Sonrada erkek tarafı gelin aldık diye gezsinler.
Peki herşeyi yapanlar saf mı bu insanların yanında.Az olsun ama gönül alsın derler öylede olmalı
Bence bu evlilikler yürüsede sağlıksız yürür hep fedakarlık ederek yürür. Annemin bir cümlesi var Diyorki gençken sevgi aşk varken hiçbirşey gözüne görünmüyorherşeyin üstünü kapatıyorsunda sevgi aşk azalmaya başladımı hayat çekilmiyor.Fedakarlıketmek zor geliyor.

Bu ne ya oh negüzel evlenmeye çık hiçbirşey yapma..Nişanlık alma çamaşır alma kına elbisesi takı almaherşeyi kız tarafı yapsın kız yapsın ana babasından laf yiyeyiye. Sonrada erkek tarafı gelin aldık diye gezsinler.
Peki herşeyi yapanlar saf mı bu insanların yanında.Az olsun ama gönül alsın derler öylede olmalı
Bence bu evlilikler yürüsede sağlıksız yürür hep fedakarlık ederek yürür. Annemin bir cümlesi var Diyorki gençken sevgi aşk varken hiçbirşey gözüne görünmüyorherşeyin üstünü kapatıyorsunda sevgi aşk azalmaya başladımı hayat çekilmiyor.Fedakarlıketmek zor geliyor.

bekara karı bosamak kolaydır :mymeka:
bir tek evlılık yolunda mı oluyor sizce fedakarlık ?! bir flört asamasındakı ılıskıyı yurutmek içinde fedakarlık gerekıyor.. herseye bitti gözüyle bakarken bi bakmıssınkı alyansları takmıssın bile..

konu sahıbı bazı konularda haklı ama sizin yaptıgınız yorum ancak yangına körükle gitmekten baska birsey değildir.
.

Back