Çamaşır derdi

ben de çalışmıyorum cmtsi pazar ama pazar dinlenebilmek için cumartesi erken kalkıp ev işlerini hallediyorum pazara işim kalmıyor ama hafta için çoook yorulmuşsam sadece bir süpürge gezdiririm sonra yan gelip yatarım tabi çamaşır da var ama çabuk bitiyor o iş neyseki evim 1+1

benden birtane daha buldum yaşasıınnn bende tüm temizliğim için a101den beyaz sirke aldım fısfıslı bir şişenin yarısında su yarısına beyaz sirke koydum 2-3 aydır bununla temizlik yapıyordum banyoda fakaaaaaatttt geçen ay temizlik yapıldığı için eve mecburen domestos vs almıştım ve 2 gün önce hadi bu seferde domestos ile ovayım lavaboyu dedim ve sirke ile arasındaki farkı gördüm ve ben sanırım domestosa geri dönüş yapacağım neden derseniz sirkeyi lavaboya döküp beklettiğinde sadece parladığını ama lavaboda oluşan en basiti diş macunu lekesini çıkarmadığını gördüm sanırım tam hijyen sağlamıyor ama toz almak için gayet iyi fikir fakat eşimin sirkeye alerjisi var nefes alamıyor bu yüzden toz işini ersağın genel temizliği ile yapıyorum ama geç tozlanma olayı olmuyor malesef

ne yalan söyleyeyim bende öyle 10 dk da yemek koyamıyorum ocağa soğaı doğra patatesi doğra.. geçen patatesli tavuk yapayım dedim birtek tavuklar doğranmıştı zaten 15-20 dk bunları soymak kesmek ve kavurmak alıyor 45 dk da pişti birdaha asla tencerede yapmam atıcam düdüklüye..bu arada o tezgah bende de var tuz ektğim kaşığı yıkayıp koyuyorum hemen veya salça vs. ne yıkıyosun kenara koy demi

aslında küçük evinde temziliği zor süpürge veya vileda yaparken habire arkada bişeylere çarpıyor sehpayı kaldırsan koyacak yer bulamıyosun

sende hemen ne yapıyorsun biliyormusun .
sadece 2 saatini buna ayır bari
al taze fasülyeleri 5 kg
yıka güzelce çok az haşla at toplama 1 er yemeklik çıkar
yapıcağından 1 saat önce at direk bunamı diyodun 1 saat uğraşıom diye

Öyle demeyin fasülye dondurucudan hazır çıkmıyorsa eli ağır biri için 1 saat bu saydıklarınız. Keşke 10 Dkda bitirsem ben de isterdim ama pratiklik yok.
dondurucuya atın sizde ben hep öyle yaparım
al 5 kg fasülye at donduruya
zor olan bişey değil
aynı şekilde ıspanak pırasa vs yaptım attım büyük kolaylık valla

bende ne yaparım hemen tavukları doğrarım yıkarım patatesleride aynı şekilde
soğanı doğra hemen kavur salça baharat at tavuğu patatesi su tuz kıs altını istediği kadar kaynasın onumu bekliyosunuz siz 1 saat
evet yemeği koyunca 1 dk mı almaz onlarıda yıkamam 10 tane bıçak kullanmıyosun sonuçta
1 tane kesme tahtası 1 tane bıçak 1 tanede ufak leğen ne var kız bunda

lavaboyu tmeizlerken banyo süngeri kullanabilirsiniz veya domestos ta olabilir ama aynalarda filan çok işe yarıyor sirke. benim eşimin de toz allerjisi var o yüzden ben de deli gibi toz topluyorum. halını tersini bile süpürüyorum. öksürüğe boğuluyor toz olduğunda yoksa:)

dondurucuya atın sizde ben hep öyle yaparım
al 5 kg fasülye at donduruya
zor olan bişey değil
aynı şekilde ıspanak pırasa vs yaptım attım büyük kolaylık valla
yiyecekler buzluğa girdiği zaman bütün besin değeri kayboluyor ama.dondurucu olayı pek bana göre değil

valla benim evim dar olduğundan orta sehpam yok ben zigonlardan bahsediyorum onlarda yemek masasının arkasında gizli hemen arkamda mutfak ondan elimde kalıyo öylece
girişe koy 2 dk ben öylede yaparım elimin altında kalmasınlarda

valla eşler elimizi kolumuzu bağlıyor desene :) banyoda vazgeçmek üzereyim ne yalan söyleyeyim şişenin içindeki bitince eskiye döneceğim sanırım biraz su biraz domestos banyoda her yere sıkıp siliyorum çalışan olunca uzun uzadıya temizlik öyle zor ki

Valla ben yerken vitaminlerini besin değerlerini hesaplamıyorum
lezzetlimi tadı yerındeyse kıvamıda müthişse yiyorum valla.

E exelanss geçen gün 3 kg sivri biber aldım
yemek yaparken içine atıcağım.
doğradım poşetledim çok pratik

yemekler evet buzluğa girince besin değeri gidiyor ama mesela 1 yemeği 2 akşamlık yapıp soğuyunca 1 gece dolapta bekletip sonra buzluğa indiriyorum başka çare bulamadım maalesef..

sivri biberde mantıklı ama bence onun besin değeri tamamiyle sıfırlanıyodur pratik olcaz diye zehirlenmeyelim

ben 2 senedır zehırlenmedım turp gibiyim maşşalah
Ayrıca herkes böyle yapıyor bi tek siz kalmışsınız bence.
Günlük yapacağım diye kendınızı mahfedıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…