Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gömlekleri önce askıya asıyorum sonra kurutma askısına dizip kurutuyorum
pantolonları ise belden asıyorum kurutma askısına
amaaan kafana göre takıl, nolcak:hulya:
öyle demeyinn bunlara çok titizleniyor kayınvalidelerrr... ben de takmazdım amaa taktırdılar iştee bu günleri de görecektim demek kii kaydirigubbakcemile3
Yazın belden asınca kurumada problem yok ama kışın kurumuyor o yüzden paçadan asıyorum paçadan asınca mandal izi oluyor diye asmak istenmeye bilir.Tişörtleride koltuk altından asarım eteklerinden asınca oraları uzuyor.çorapları eşleriyle beraber tek mandalla asarım.atletlerine omuz kısımlarından asarım.ben renklerine göre değilde cinslerine ayırarak yani gömleğin yanına gömlek pantolonun yanına pantolon.Birde anlamıyorrum herkes istediği gibi asar bunun kuralımı varmış kim kolayına nasıl geliyorsa nasıl öğrendiyse öyle uygular.İnsanlar ne kadar birbirinde kusur aramaya başladı.Boşver bazı şeyleri (ileride daha nelere taktıracaklar ) eniyi bildiğin şey kendiği bildiğin olsun.
Kayınvalide önce kendi asış şekline baksın ondan sonra benimkine.sositososito
Ona neymiş ayol:hulya:
pantolonları belinden asarsanız belinin kurumasında zorlanırsınız çünkü en fazla kumaş pantolon belinde mevcuttur bu nedenle pantolonları paçalarından ipe ya da kurutma askısına paralel asın böylece mandal izide olmaz . . .
yani paçanın bittiği yer ile ip aynı hizada olsun biraz fazla mandal gider ama ne mandal izi olur nede kıvrım . . .
gömlek ve penyeler içinde geçerli bu kaydirigubbakcemile2 koltuk altından iyi bi fikir lakin bu sefer kollar kötü görünüyor ve yine göğüs kısmında kat izi oluyor . . .
yeriniz müsaitse gömlekleri askıda kurutmak ütüsü için en ideali fakat fazlaysa gömlek sayısı buda uygun olmaz . . .
çoraplarıda tek tek asarsanız bileklerinden uygun olur kaydirigubbakcemile2 üstüste tek mandalla asılırsa içte kalan kısımlarda kuruma sorunu olabilir . . .
kayınvalideler bu hususta çok dikkatlidir haklısınız a.s çok duydum . . .
çamaşır asımına çok önem veriyorum ve her gördüğüm asılı çamaşırada bakarım hastalık oldu bu bende.
3 sıra ipim var balkonumda 2 metre şeklinde.
ör renklileri önce uzun kollu ve boyu uzun olan tişörtleri gömlekleri asarım büyükden küçüğe doğru.gömlekleri yakasından,tişörtleri belinden asarım 1 ipe tişört ve gömlekler
2,ipe pantolları paçalarından büyükden küçüğe doğru asarım
3,ipede çoraplarıvs asarım
pantolonun paçasını anlamadım canım eğer anladığım şekildeyse nasıl duracak ipte CADIARZU
çamaşır asımına çok önem veriyorum ve her gördüğüm asılı çamaşırada bakarım hastalık bu bende.
3 sıra ipim var balkonumda 2 metre şeklinde.
ör renklileri önce uzun kollu ve boyu uzun olan tişörtleri gömlekleri asarım büyükden küçüğe doğru.gömlekleri yakasından,tişörtleri belinden asarım 1 ipe tişört ve gömlekler
2,ipe pantolları paçalarından büyükden küçüğe doğru asarım
3,ipede çoraplarıvs asarım