- 17 Ocak 2010
- 254
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çamaşırları nasıl seriyorsunuz? Yani pantolon paçalardan mı asılır yoksa belden mi? ya da gömlek ? bi türlü işin içinden çıkamadım herkes başka bi şey diyor... doğrusu nedir ? :kedi:
peki çoraplar için de tek tek mi asıyorsunuz pratik bi yolu var mı :kedi:
ben evde büyük bi askılıkta kuruttuğum için görüntü sorunum olmuyor ama nasıl asarsanız asın balkonda iç çamaşırı izlemeyelim karşımızda bi bayan var kocasının donlarını görmek zorundamıyız hani göstermelik seksi bişeylerde asmıyor ama en öndede iç çamaşırı kim ögretmişse banyoya as herhalde kurur onlar demek istiyoruz ama denmiyor ki
ben evde büyük bi askılıkta kuruttuğum için görüntü sorunum olmuyor ama nasıl asarsanız asın balkonda iç çamaşırı izlemeyelim karşımızda bi bayan var kocasının donlarını görmek zorundamıyız hani göstermelik seksi bişeylerde asmıyor ama en öndede iç çamaşırı kim ögretmişse banyoya as herhalde kurur onlar demek istiyoruz ama denmiyor ki
Bende uzun olan çamaşırlar öne boy sırasına göre asarim. Gömlekleri gömleklerle atletleri atletlerle asarım cinsine göre ayırırım. ıç çamaşırlarını arkaya asarım Pantolonları paçasından gömlekleri eteginden asarım. Astımmı kitap gibi olmalı. Durup bida bakarım mis gibi. Bende takıntılıyım bu konuda.Balkomlara bakarım yamuk yumuk özensiz asıldıysa derimki bu hatunun işleri hep böyledir kesin derim tertipli düzenli insan her yerde belli eder kendini. Astığı çamaşırdanda belli olur diye düşünürüm. Yani bu benim fikrim.
hı bırde toplarken buyuk parcalardan baslıyorum katlayıp sepete koyuyorum