Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bu çam terebentin yağını bende kullandım.daha etkili olsun diye alıp hamama gittim.şişeyi başıma boşaltıp masaj yapmaya başladım.yağın kokusu, sıcak ve buharla birleşip tüm hamamı sardı.herkes başıma toplandı.yaşlı ninelerden fırça yedim.tüm kapıları açıp hamamı havalandırdılar.şampuanına niye katmıyorsun dediler.rezil oldum vallahi.

hahahahaaaaaa:)))))) ben de öyle saçma durumlara çok sık düşerim :))

kızlar ben de almayı düşünüyorum ama anlamadığım şey şu saç dökülmesi içerden etkenlere bağlı bir şeyken deriden uygulamayla nasıl düzelir ki? demir eksikliği varsa başka bişi varsa etki etmez ee neye etki ediyo peki:) karışık bi soru gibi oldu ama:)

ben de iki senedir kullanıyorum size önerim saçım uzayacak diye durumu abartıp tüm şişeyi başınıza boca etmeyin :roflol: şienin 1/3 ünü şampuanınıza karıştırın ve her kullanımda şampuan şişenizi çalkalamayı unutmayın yerimseniben

badem yağınıda şampuana koysak olurmuuu yoksa onu ayrımı kullanıorus eğer şampuana dökeceksek kaç damla

badem yağınıda şampuana koysak olurmuuu yoksa onu ayrımı kullanıorus eğer şampuana dökeceksek kaç damla

olur tabi şampuana dök tabi kaydirigubbakcemile5

ya mesela çam terebentini kaç kapak koyduysan badem yağınıda o kadar koy ben öyle yaptım zemuszemus

arkadaşlar ben aktardan çam terebentin yağı istedim bana çam esansı diye bişey verdi şampuana kat dedi. acaba bununda yararı olur mu

arkadaşlar ben aktardan çam terebentin yağı istedim bana çam esansı diye bişey verdi şampuana kat dedi. acaba bununda yararı olur mu

canım ikisi aynı şey zaten banada aktar vermişti çam esansı tabiki yararı oluyo gönül rahatlığıyla kullan

Çamterebentini bende kullandım. İlk kullanımda azaltıyo saç dökülmesini. Ama saçları kurutuyo bence. Sadece saç diplerine az miktarda uygulamak daha faydalı bence.

ben şampuana karıştırmıştım, ilk başka saclarım daha canlı oldu fakat sac cıkartmıyor ayrıca bi süre kullandıktan sonra sacınızı bölgesel olarak yağlandırabiliyor. bende oldu ve aynısını bir iki kişiden de duydum

bende aldım kulladım gayet memnun kaldım saçlarıma sürdüm 1 saat bekledim sonra şampuanıma karıştırdım kullandım ilk seferde etkisini gösterdi saçlarım kurumadı normalde yağlı olduğu için heralde

Arkadaşlar bende 1,5 Ay kullandım ve çok memnun kaldım saçlarım ciddi anlamda uzadı ve kıvırcıklarım belirginleşti..Herkese tavsiye ederim..:)

kızlar onu bunu bilmeme ama sarımsak yağı süper ve koku kalır diye hiç kormayın kalmıyo bisüre sonra ben sarımsak yağını çamterebenti ve zeytin yağıda katıyorum.

arkadaşlar ben çam yağı hakkında bşi sorcam ya kullanan bi arkadaşım saçındaki boyayı çıkarıyo dedi ben şuan kullanıyorum menunum saçım fön çekilmiş gibi duruyo ama benim beyazlarım çok olduğu için sürekli saç boyuyorum saçtaki boyayı çıkarıyor mu?

bende başlıcam bu hafta bakalm eski saçlarım çıksın yeter de artar.

bi hafta oluyo şampuanıma kattım bende dökülmeyi artırdı acaba dedim banamı öle geliyo kardeşime sordum onunda aynı olmuş özellikle yeni çıkan saçları döküyo:KK43:

sizinkiler çam terebentini yağımı ben esansını bulabiliyorum acaba aynı şeymi

esansı yağ gibi değil uçucu bişey kolonya gibi esans yani aynı şeymidirki

ben de de aşırı dökülme yaptı bi ara kullandım 4 yıkama tahammül edebildim saçları parlak canlı yapıyo ama dökülmeye çare etmedi. kendinden geçti dökülmem

çam terebentin yağlı saçlara iyi geliyor demi kuru saçlara iyi gelmiyor..

saçlarımda hiç bir problem yok. sadece daha çabuk uzamasını istiyorum. çam terebentin yağı kallncam. saçım çok çabuk yağladığı için 2 gnde bir saçımı yıkıyorum. ne kadar bekletmem lazım saçım yardım edersenz çok sevinirm teşkkrler.. :KK70:

X