Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

arkadaşlar saçlarım şu sıralar çok sert kuru kazık
gibiler önceden saçıma iyi gelen hiç bi şampuan
şimdi iyi gelmiyo:KK43: saçlarım boyalı ama 5 ay önce
boyattım dahada ellemedim aktı ondan sertler bidaha
boyatmayı düşünmüyorum gerçekten yumuşak yapıyomu
kullanıyımmı bazı arkadaşlar kurutuyo demiş??
kararsız kaldım

çam terebentin yağını bnde aldım fakat bzı yağlarla karıştırmadan kullanmayın diyo.tek başına da uygulanabilir mi yoksa onn için gerekli olan yağlarla birlkte mı uygulayabilirm? cevap verrsnz çok sevinirm=)

ben 200 ml şampuana yarım kapak badem yağı, 20 damla kadar çam terebentin yağı ve 1 bemik kırıp koydum. saçlarımı kurutmadı benim.

700 ml şampuana 2 kapak çam terebentin 1 kapak hint yağı ve yarım kapak soya yağı kattım. bunlara ek olarak ta 2 şer bemiks ve evigen umarım işe yarar. cokacimcoook

benim de yandı galina saçalrım...bebe yağı kullanyodum çok afzla yapmışım heralde..nerden bilirdim döküceğini:KK43: aklıma gelmemişti hiç....dökülüyo şimdi...bal koydum şampuanın içine...öncedne de çamterebentin koymuştum yani uzun süre kullanmıştım ilk başlarda güzel yaptı ama sonradan ben gene fazla koydum heralde döktü:KK43:(

çok çok az koyayım bari...bi de uzaması için bakım yapıyorum o mu döküyo ki :/ ama uzattığı kesin...

kızlar bi kaç aydır çam terebentini ben de kullanıyorum hint yağı, badem yağı ve susam yağıyla karıştırarak.. faydasını gördüm gerçekten özellikle de artık eskiye oranla çok daha az dökülüyor. tavsiye ederim

şampuanın içine koyarak kullandım..dökülmeyi önledi, fakat uçları kuruttu..

merhaba. çam terebentin yağı ve yılan yağından bir miktar şampuanıma koydum. 2 haftadır kullanıyorum. Ama saçlarım çok dökülmeye başladı. Sizce neden olabilir? Kullanmamalı mıyım? Saçlarım yağlı ve çok seyrek. Gürleşmesini istiyorum. Ancak daha fazla dökülünce korkmaya başladım. Yardım edin. :KK43:

çam terebentim aldım watsondan, üzerinde "saç diplerine masaj yapılarak veya şampuana karışrılaraka kullanılılr" yazıyordu. Hem şampuanıma koydum hemde doğrudansaç diplerime sürdüm. Aman allahım nasıl yandı saç diplerim anlatamam anneme dedim hemen yıkicam, anem dediki yok belki etkisini öyle gösteriyordur dedi. bir saate yakın kaldı kafamda sonra yıkadım. saç diplerim kabuk kabuk oldu. yanmış resmen.
kocaman 750ml lik şampuanım saçlarımı yumuşacık yapan bitkisel şampuanım saçlarımı kazık gibi yapıyor.
bence hiçççççççççççç faydalı bişey değil.
Doğrudan kullanım tamam test edildi onaylandı doğrudan kullanılmayackmış
ama peki 750ml şampuana hepsi topu topu 5-6 damla koydum. şampuanımı mahvetti.

saçımızı yumuşatıcaz dökülmeyi önlicez derken saçtan olucaz

benim tavsiyem kullanmayınız.

ben de zamanında çam terebentin kullanmıştım şampuanın içine karıştırdım.şampuanımı da saçımı da mahvetti.saçları çok sertleşti.ayrıca şampuanda tuhaf bir kıvam aldı çok koyulaştı.yani o kadarda şampuan ziyan oldu:eek:lmaz:

ben yağınıda kullandım işe yaramadı şimdi yağını şapmunım içine döküyorum yine işe yaramıyor:)

bende çok işe yaramıştı ama ben bilmeden bi şişeyi saf bi halde saçıma dökmüştüüm :KK70: sanırım o yüzden işe yaradı :KK70: ama kafam bayağı yanmıştıı

çam terebentin tekbaşına hiçbirzaman etkili olmaz arkadaşlar benim sacım 4 yıldır dökülüyordu..yoğun bir kepek ve kaşıntı cansızlık vardı.piyasada kullanmadığım ürün kalmadı hiçbir faydasını görmedim kesildi derken gene dökülüyordu. eczaneye bitkisel bir şampuan almaya gittim orda tesadüfen bir kişiyle tanıştım o da aynı sorunu yaşadığını ve bir yıldır bu sorunda kurtulduğunu söledi. bana bir sacuzmanı tavsiye etti. sachekimine maille sorunumu yazdım bana bitkisel bir karışım ve eczanelerde kolaylıkla bulabiliceğim bir ilac tavsiye etti onu yaklaşık 7 ay kullandım mükemmel bir sonuç verdi . dökülmem kesildi kaşıntı kepek tamamen durdu saclarım inanılmaz derecede hacim kazandı ve dolgunlaştı.çokkişiye ben de tavsiye ettim kullanan kim varsa yararını gördü.boşuna o kadar ürüne para vermeyin hiç bir faydası olmuyor.. sadece cebinizde çok para çıkıyor.. hekiminmaili **************** .bu adrese sacınızla ilgili sorunu a dan z ye kadar yazın size çok yardımcı olacak ve sacınız konusunda size öneride bulunacak size şiddetle tavsiye ediyorum..sonuçları gördükce inşalah sizde burda paylaşırsınız herkes faydalansın.. çok kişinin sorunudur ve hala doğru tedavi bulamayanlar var ..

çam terebentin tekbaşına hiçbirzaman etkili olmaz arkadaşlar benim sacım 4 yıldır dökülüyordu..yoğun bir kepek ve kaşıntı cansızlık vardı.piyasada kullanmadığım ürün kalmadı hiçbir faydasını görmedim kesildi derken gene dökülüyordu. eczaneye bitkisel bir şampuan almaya gittim orda tesadüfen bir kişiyle tanıştım o da aynı sorunu yaşadığını ve bir yıldır bu sorunda kurtulduğunu söledi. bana bir sacuzmanı tavsiye etti. sachekimine maille sorunumu yazdım bana bitkisel bir karışım ve eczanelerde kolaylıkla bulabiliceğim bir ilac tavsiye etti onu yaklaşık 7 ay kullandım mükemmel bir sonuç verdi . dökülmem kesildi kaşıntı kepek tamamen durdu saclarım inanılmaz derecede hacim kazandı ve dolgunlaştı.çokkişiye ben de tavsiye ettim kullanan kim varsa yararını gördü.boşuna o kadar ürüne para vermeyin hiç bir faydası olmuyor.. sadece cebinizde çok para çıkıyor.. hekiminmaili **************** .bu adrese sacınızla ilgili sorunu a dan z ye kadar yazın size çok yardımcı olacak ve sacınız konusunda size öneride bulunacak size şiddetle tavsiye ediyorum..sonuçları gördükce inşalah sizde burda paylaşırsınız herkes faydalansın.. çok kişinin sorunudur ve hala doğru tedavi bulamayanlar var ..

Değerli üyelerimiz bu şekilde tanıtmı ve satışı yapılan ürünlerden lütfen uzak durunuz. Bu tarz mail ile önerilen ürünleri kötü içerik ile bize bildirirseniz incelemeyi yaparız.

Bu arkadaş 4 üyelik ile site içinde satışa başlamış.3 gün içinde kendini ele verdi. Lütfen inanmayın...

bende şampuana döküp kullanyorum yeni başladım ama bakallım zaman ne göstercek

arkadaşlarr bende bu elseve onarıcı bakımm 5.serisinii aldımm henüzz kullanmadımm..bu şampuanınn içinee çam terebntinn koysamm olur mu ağır gelirmii yoksaa eski şampuanımamı karıştırp kullanıyımm .cevaplarınızı bekliorum acil :)

ya aslında ürünlerde fayda almak için uzun süre kullanmak lazım ,1 ay şu ürün bi ay öbür ürün olunca olmuyoor,zaten ürünün yağ vs iyi geldiğini ilk kullanımdda fark edilir..

X