çam terebentin tekbaşına hiçbirzaman etkili olmaz arkadaşlar benim sacım 4 yıldır dökülüyordu..yoğun bir kepek ve kaşıntı cansızlık vardı.piyasada kullanmadığım ürün kalmadı hiçbir faydasını görmedim kesildi derken gene dökülüyordu. eczaneye bitkisel bir şampuan almaya gittim orda tesadüfen bir kişiyle tanıştım o da aynı sorunu yaşadığını ve bir yıldır bu sorunda kurtulduğunu söledi. bana bir sacuzmanı tavsiye etti. sachekimine maille sorunumu yazdım bana bitkisel bir karışım ve eczanelerde kolaylıkla bulabiliceğim bir ilac tavsiye etti onu yaklaşık 7 ay kullandım mükemmel bir sonuç verdi . dökülmem kesildi kaşıntı kepek tamamen durdu saclarım inanılmaz derecede hacim kazandı ve dolgunlaştı.çokkişiye ben de tavsiye ettim kullanan kim varsa yararını gördü.boşuna o kadar ürüne para vermeyin hiç bir faydası olmuyor.. sadece cebinizde çok para çıkıyor.. hekiminmaili **************** .bu adrese sacınızla ilgili sorunu a dan z ye kadar yazın size çok yardımcı olacak ve sacınız konusunda size öneride bulunacak size şiddetle tavsiye ediyorum..sonuçları gördükce inşalah sizde burda paylaşırsınız herkes faydalansın.. çok kişinin sorunudur ve hala doğru tedavi bulamayanlar var ..