Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende kullanıyorum şuan çam yağı.saçlarım çok az.

kızlar yeni katıldım aranıza.daha önce direkt olarak saç derisine sürmüştüm ve çok faydası olmuştu.benim saçlarımın arka kısmında biraz az saç var neden bilmiyorum.benim gibi olan var mı merak ediyorum doğrusu.saçkıran falan değil.benzemiyo.ama açıklık oluyo sanki.saçlarım çok yağlanıyo.o zaman daha çok açılıyo.inş saçlarım gürleşir.çam yağı şampuana fazla koyulduğunda sertleşme yapıyo saçlarda.dikkat etmekte fayda var...

selam kızlar bu çam terebentini ne kadarlık oranlarda kullanıyorsunuz ne kadar şampuana ne kadar çam terebentin kullanıyorsunuz?? ben erkek arakadaşım için uygulanması kolay bişiler arıyorum çok fazla saç dökülmesi var önerisi olan varmı kızlar?? bide sarımsak yağı ve çam terebentini karıştırıp şampuanla kullansak nasıl olur acaba??

kızlar benimde boyattıktan sonra saçlarım dökülmeye başladı bide yıprandı banada çok tavsiye eden oldu şampuanın içine karıştır dökülmesi azalcak diye çam suyu varmış bide? Suyunumu yoksa yağ şeklinde olanımı tavsiye edersiniz bide ne kadar karıştırcaz şampuanımıza badem yağı da karıştırılırmı deneyen varmı ?

çam terebentini şampuanıma karıştırdımm 3.kezdir kullanıyorum
ama saçlarım dha çok döküldü gibime geliyorr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhabalar
bu çam terebtinin saçlara direk sürebiliyormuyuzz

bende kullandım gercekten işe yaradığını kendi saçımda gördm tavsiye ederim

kızlar benimde boyattıktan sonra saçlarım dökülmeye başladı bide yıprandı banada çok tavsiye eden oldu şampuanın içine karıştır dökülmesi azalcak diye çam suyu varmış bide? Suyunumu yoksa yağ şeklinde olanımı tavsiye edersiniz bide ne kadar karıştırcaz şampuanımıza badem yağı da karıştırılırmı deneyen varmı ?

çam terebentin esansı diye geçiyor ben onu kullanıyorum çam terebentin yağıda var ama ben esansını kullandığım için tavsiye ederim..

200 ml şampuana çam terebentininin kapağıyla bir kapak yeterli badem yağını şampuanına karıştırma bence karıştırsanda çok az olsun çünkü saçlarda yağlanmaya neden oluyor benim öyle olmustu benim saçım zatn çok yağlı öle kullanıncada baya yağlanmıştı :)

şunuda belirtiyim ben öncelikle çam terebentin hint yağı badem yağını bir şişeye koyup karıştırıp saçıma yediriyorduım sonra havluya sarıp 1 saat bekleyip çam terebentinli şampuanla yıkıyodum evet biraz saçları sertleştiriyordu ama zamanla azalmaya başlamıştı saç dökülme problemim yoktu fakata yavas uzuyordu saçlarım bu şekildeki kullanımımdan sonra saçlarım eskisine oranla 2 kat daha hızlı uzadı .. ama yaramayan kişilerde var tabi herkeste farklı etkiler yaratabiliyor..

ben bi 400 ml lik şampuanda kullandımm daha da döküldü saçlarımm..bişey moda oluyorrr herşeyi kullanıyoruzz..neyseki eski haline geldi saçlarım..

işte malesef herkeste iyi sonuclar vermeyebiliyor..:KK43:

ben şampuanın içine karıştırdım yarım şişesini. saçlarımı yumuşacık yapıyor. boyalı olduğu halde krem bile kullanmaya gerek kalmıyor. süper bi şey ve dökülmesini de gerçekten azalttı.

6 aydir sampuanima karistirip kulaniyorum ve gercekten ise yariyor ama nedense hala kepek sorunum devam ediyor :bbo:

Ben de çam terebentin kullananlardanım...

Kardeşime kuaförü tavsiye etmiş.

Ben de ondan duymuştum.Şampuanıma 15 damla koyup karıştırıyorum,saçlarım gür gözüküyor.Ve yağlanmayı geciktiriyor.

bende yaklaşık bir yıldır terebentin kullanıyorum çok güzel yumuşak yapıyor ve dökülmeyi azaltıyor.
bir zararını görmedim...

kızlar ilk sayfalardan 10 sonlardan da bikaç sayfa okudum ve hiçbişey anlamadım herkes farklı bişey söylüyor.
kimisi yağ kullan demiş kimisi esans, kimisi 400e bikaç damla demiş kimisi 200e 1 kapak.
ne yapıcağımı şaşırdım açıkçası.
biri yardımcı olabilir mi?
bugün çam terebentin yağı aldım. doğru mu almışım? benimkinde damlatma için birşey yok normal kapaklı şişe. nasıl kullanmam gerekiyor?

X