Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saref ben uzun süredir çam t kullanan biri olarak cvplayım cnm..
çam t 8-9 aydır şampuanın içine 1 kapak katarak kullanıorm ve şaçlarım gözle görülür derecede hacimlendi kuvvetlendi ve yeni saçlar çıktı..
miktar meselesine gelirsek bnim saçlarım yağlı olduğu için ben bi kapak kadar çam t koyuyorum şampuanıma saçımı ii bi şekilde dengeliyo.fakat saçın kuruysa bi kapak çam t ve bi kapak da badem yağı ekle saçlarının kurumasını engeller

saref ben uzun süredir çam t kullanan biri olarak cvplayım cnm..
çam t 8-9 aydır şampuanın içine 1 kapak katarak kullanıorm ve şaçlarım gözle görülür derecede hacimlendi kuvvetlendi ve yeni saçlar çıktı..
miktar meselesine gelirsek bnim saçlarım yağlı olduğu için ben bi kapak kadar çam t koyuyorum şampuanıma saçımı ii bi şekilde dengeliyo.fakat saçın kuruysa bi kapak çam t ve bi kapak da badem yağı ekle saçlarının kurumasını engeller

aaa öylemi süpermiş o zaman :lepi:

benim saçlarım yağlı yaa:1no2: ben şampuanın içine kapakla ölçüp koymadım ama 1,5 kapak kadar çam terebenti koydum 2 kapak kadarda badem yağı koydum..
ilk yıkadıktan sonra ertesi gün saçlarım o kadar yumuşacık oldular ki kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

inşallah beni saçımdada etki gösterir. ya şampuanın içinde pek etki göstermiyo diyolar yani direk uygulamak daha iyiymiş öyle diyolar ne kadar doğru bilemiyorumCADIARZU

neyse bende pazartesi ilk olarak yıkadım 2-3 günde bir yıkıycam :)

1 hafta şampuan 1 hafta direk uygulamayı düşünüyorum ama bakalım artık :)

inşallah işe yararda saçlarım güçlenir biraz benneyaptımki

Selam kızlar..bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bugün kullanmaya başladım ama sanırım abarttım yarım şampuanıma tamamını boşalttım..Çok fazla kullanıldığında saçları kurutuyo diyorlar?Doğrumu acaba?saçlarım kıvırcık ve fönden çok yıprandığı için dipleri kıvırcık uçlarda biraz düzlükler kaldı biran önce uzatıp düz kalan yerleri kestirmek istiyorum.Başka önereceğiniz bişey varmı saç uzatmak için?..Yorumlarınızı bekliyorumeyvahedigeldismile

selam kızlar, ben bu çamterebentini kullandım ve faydasını göremedim ben derimki badem yağı ya da hint yağından şaşmayın ve bemiks ampül kullanın. 1 tane ampülü 1 şampuana boşaltın :) benimde saçların uzun ve bakımı zor .bu arada bioxin kullandım faydası yok . bioblas kullanıyorum tavsiye ederim.

Şampuanın içine koydum, birkaç hafta da farketti ancak..
Önceden yıkama esnasında çok dökülüyordu..şimdi tek tük..

bugüne aldığın ve etki eden en güzel yağlardan biri vazgeçemedim 1.5 yıldır bağımlılık gbi bişey benim için tavsiye ediyorum kesinlikle

saçlarıma yapmadığım eziyet kalmadı ütüden günde 3 defa boyaya girmeye düzleştiriciden diğer aptal şeylere kadar.gören diyoduki naptın sen kafana saçlarım yandı kabardı sonra inceldi uçları parça parça koptu sonra burda okudum cam terebentini aldım kullandım şuan kafamda iki kafaya yeticek kadar saç var ve saçlarım 1960 model kütlerden ve şuan kafam bonus reklamındakiler gibi:):):)şuan kötü duruyo olabilir ama elbet bi gün uzayacaklar:eek:

saçlarıma yapmadığım eziyet kalmadı ütüden günde 3 defa boyaya girmeye düzleştiriciden diğer aptal şeylere kadar.gören diyoduki naptın sen kafana saçlarım yandı kabardı sonra inceldi uçları parça parça koptu sonra burda okudum cam terebentini aldım kullandım şuan kafamda iki kafaya yeticek kadar saç var ve saçlarım 1960 model kütlerden ve şuan kafam bonus reklamındakiler gibi:):):)şuan kötü duruyo olabilir ama elbet bi gün uzayacaklar:eek:

merhaba karamelim, helal olsun sana, herseyi uygulamissin saclarina, sonunda da mahvetmissin :eek:lmaz: al benden de o kadar :kedi: ütü yapmadim ama düzlestirici aletim vardi, ismi ne oluyor Türkiyede simdi bilemiyorum ... yilda 2-3 kere röfleler boyalar...sonunda da ciliz saclarim dayanamadi ve kisacik kestirmek mecburiyetinde kaldim... gecen sene 5.-6. aylardaydi...su an omuzlarimin biraz assagisindalar...ne tür kürler yapmadim, duydugumu yaptim saclarima...dogal ürünler ve bitkiler !!! Su an gayet memnunum saclarimdan, canlandilar, saglikli oldular aklinialirimsmile Cam terebentin yagini cok kullanmadim, kuruluk cok yapmisti bende ...gerci ben direkt sacima masaj yaparak kullanmistim, galiba o yüzden ! Sampuanimin icine 1 kapakcik kadar koysam mi diye düsünüyorum simdi Arkadaslar?[ Sinamekili bir kür uyguluyorum su an saclarima...acaba bir zarari olurmu ki cam terebentinin...

Son düzenleme:
merhaba ben de çam terebentini şişenin üçte birini şampuanımla karıştırarak kullanıyorum.gerçekten çok işe yaradı.saçlarım belime kadar uzadı fakat uzun süredir kestirmediğim için çok kırıldılar.kırıklardan da ancak kestirerek kurtulabilirim.ne yazık ki kuaförlere kırıkları al diyince saçımın yarısı gidiyor.ben de inatla kestirmiyorum :KK43:

merhaba ben de çam terebentini şişenin üçte birini şampuanımla karıştırarak kullanıyorum.gerçekten çok işe yaradı.saçlarım belime kadar uzadı fakat uzun süredir kestirmediğim için çok kırıldılar.kırıklardan da ancak kestirerek kurtulabilirim.ne yazık ki kuaförlere kırıkları al diyince saçımın yarısı gidiyor.ben de inatla kestirmiyorum :KK43:

bnce biraz kestirmelisin çnkü sağlıklı saçın uzun olduğu daha çok belli oluyo benim saçlarım kısacık:KK43: ama hiç kırık yok neden?? çünkü saçımı sürekli topluyorum düzleştirici ve föne veda edeli 3 ay oldu saçlarım uzadı mı?? pek sayılmaz ama felaket gür...bnce biran önce bi kuaföre gidip kırıklarını aldır kuaförün erkek olmsıda önmli bence çünkü bayan kuaförler abartılı kesiyo 6 yıldır saçıma kadın eli deymedi:)Ikesme anlamında yani:enbuyukkk:

merhaba karamelim, helal olsun sana, herseyi uygulamissin saclarina, sonunda da mahvetmissin :eek:lmaz: al benden de o kadar :kedi: ütü yapmadim ama düzlestirici aletim vardi, ismi ne oluyor Türkiyede simdi bilemiyorum ... yilda 2-3 kere röfleler boyalar...sonunda da ciliz saclarim dayanamadi ve kisacik kestirmek mecburiyetinde kaldim... gecen sene 5.-6. aylardaydi...su an omuzlarimin biraz assagisindalar...ne tür kürler yapmadim, duydugumu yaptim saclarima...dogal ürünler ve bitkiler !!! Su an gayet memnunum saclarimdan, canlandilar, saglikli oldular aklinialirimsmile Cam terebentin yagini cok kullanmadim, kuruluk cok yapmisti bende ...gerci ben direkt sacima masaj yaparak kullanmistim, galiba o yüzden ! Sampuanimin icine 1 kapakcik kadar koysam mi diye düsünüyorum simdi Arkadaslar?[ Sinamekili bir kür uyguluyorum su an saclarima...acaba bir zarari olurmu ki cam terebentinin...

hiç bi şeycik olmaz tam gaz devam...

bu yorumlardan sonra bende çam terebentini kullanmaya karar verdim.dün aktardan aldım yarın şampuanıma karıştırıp kullanıcam arkadaşlar..saçlarım çok dökülüyo boyalardanmı artık neden bilemiyorum:KK43: inşallah işe yarar

bu yorumlardan sonra bende çam terebentini kullanmaya karar verdim.dün aktardan aldım yarın şampuanıma karıştırıp kullanıcam arkadaşlar..saçlarım çok dökülüyo boyalardanmı artık neden bilemiyorum:KK43: inşallah işe yarar

benim ilk gün saç derim kaşınmıştı biraz kullanan bi arkadaş var onada sordum onun kide kaşınmış haberin olsunnn

Benim ciddi anlamda saç dökülmem vardı. Eczaneye gittiğimde eczacı kadın tavsiye etti ve yaklaşık ağustos ayından beri şampuana sürekli çam terebenti koyuyorum. Saçlarımın acayip temizlendiğini hissediyorum ayrıca saçları acayip gür gösterio. Onu kullanmadan bir kere yıkadım saçımı çok sönük geldi gözüme. ayrıca sanırım kepeğide önlüomuş.

Son düzenleme:
boyayı çok akıtıyo çam terebentin bilmeyen varsa soyliyim dedim, iyi geliyo ama bi de boyayı akıtmasa :KK43: bi de taramayı zorlastırıyoo

çok iyi geldi benim saçlarıma yaaa :)))
dökülmesi tamamen durdu diyebilirim:lepi:
ben bile inanamadım yaa daha önce banyada söyle bi saçlarımı geriye doğru elimle düzelttiğim zaman ellerim saç doluyodu ama şimdi hiç öyle olmuyo :lepi:

bide ablam geçen gün saçların daha parlak ve canlıu görünüyo dedi delikafadulden

taramayı zorlaştırıyo diyenler içinde içine badem yağı koyun ben öyle yaptım saçlarım yıkadıktan sonra yumuşacık oluyo :dance::dance:

bu çam terebentin yağını bende kullandım.daha etkili olsun diye alıp hamama gittim.şişeyi başıma boşaltıp masaj yapmaya başladım.yağın kokusu, sıcak ve buharla birleşip tüm hamamı sardı.herkes başıma toplandı.yaşlı ninelerden fırça yedim.tüm kapıları açıp hamamı havalandırdılar.şampuanına niye katmıyorsun dediler.rezil oldum vallahi.

benimde saçlarım çok dökülüyor.pazartesi ilk iş çamterebentin alıp şampuanıma katıcam sonuçları yazarım:dance:

X