Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
mrb kzlar aranza yeni katldım yha inanmazsınız ama yazıştklarınızı başatan aşaqa herqün okuorum çam terebentin'i bnde kullanmak istiorum hatta yarın qidip aljam ve hemen kllanmaya başlıcam ama çok merek ediorum saçlarınızı cidden uzattımı çünkü ben ablam yüzünden upuzun saçlarımı deişklik olsun die kestirdim ve postij kullanıorum erkkek arkadaşımda istemio takmamı ve çok dökülmeye baladı deli oluorum bide bişe daha sorjam mirmirmirmir ajaba bu çam terebentinii kaşlarıma sürsem çoqaltırmı? biras seyrekk de yha lütfen yardım edinnn bidekirpik uzumasına bi tavsienis varmı ? =(

arkadaşlar gerçekten mucizevi bir formül öğrendim. ve sizlerle paylaşmak istiyorum bana formülü veren kişi kendi eczacım bu eczacımız ayrıca yakın akrabamız.

badem yağı ve çam terebentin yağından birer tatlı kaşığı , tala yılan yağından bir çay kaşığı bir kabın içine koyun ve saçınıza sürün bu karışımı, diplere uçlara sonra kafanızı streç film yada poşete geçirin bekletebildiğiniz kadar bekletin..... cevaplarınızı bekliyorum:)

bnm aktardan aldıgım karısık bı yag vardı kavanoz ıcınde ıcınde sarımsak yagı,camterebentın,badem,susam vs saca ıı glen her yag vardı nerdeyse duzenlı olrak kullanmama ragmen pek bı etkısını gormedım smdı bıtkısel sampuan aldım camterebentını ıcıne koyp kllanıorum 3-4 gun oldu dha pek bı etkısını gormedım ama yorumlara gore etkılı olcaına ınanıorum ınsallah herkesın dokulme sorunu son bulur :Saruboceq:

çam terebentin yağı tek başına fazla etkili olmuyor maalesef. Bunu yanında hergün sabah akşam saç diplerine metal dişli tarakla (genelde arkasında ayna oluyor)masaj yapmak daha iyi. Dökülen saçların yerine yenisi çıkıyor, kan dolaşmını hızlandırıyor.ıkisini birarada uygulamak lazım.Ben açıkçası öyle sonuç aldım.

ilk defa bugün yaptım
saçlarım çok döküldü senağlama
ilk diye mi
sonra düzelir mi yoksa devam eder mi acaba ? :sm_confused:

kızlar ilk gördüğümde almayı düşündüm fakat öyle çelişkili yorumlar varki kararsız kaldım ne yapacağımı şaşırdım etkilimi etkili değilmi lütfen biri doğru düzgün anlatsın yararları zararaları diye

ben 3 defadır kullanıyorum ve epey faydasını gördüm kalın telli ve yağlı gür saçlarım vardı zaman zaman da jkepek ve dökülme sorunu ama bu sorunların hepsi 2. kullanımdan sonra yokoldu saçlarımda yumuşacık oldu. ama ben ayda bi saç bakımı da yapıyorum bepanten evigen ampül zeytinyapı badem yağı çörekotu yağı fındık yağı çam terebentin yağı yumurta sarısı falan saçıma sürüp sabahtan akşama kadar bekletip çamterebentinli şampunla yıkıyorum bebek gibi oluyo saçlarım.

tresan ısırganotlu şampuan var onu alıp şişenin yarısını içine döktüm zaten çok koyu bir şampuan kullanmadan çalkalıyorum hemende köpürüyor ayrıca kreme bile gerek kalmıyor

merhaba kızlar bende de aynı sorun var yani saç dökülmesi sanırım sürekli fön çektirmekten oldu üst kısımlarda seyrelmeler ve cansızlaştı saçlarıma bir çok şampuan denedim işe yaramadı, en son olarak denedigim ve faydasını gördügüm bi karışımı anlatayım size,,,çam terebentin yagı,hint yagı,susam yagı.badem yagı,saç yumuşak olsun diyede az miktarda bugday yagı,hepsini karıştırdım bunlar az miktarda ve saç diplerime uyguladım 2 saat bekletip yıkadım etkisi hemen gösterdi diyebilirim dökülme bitti ve saçlarım canladı biraz zahmetli ama işe yarıyo tavsiye ederim,mutlu kalın.kaydirigubbakcemile3

selam.blueocean diye bir ürün var kullanan var mı acaba yağların karışımı

çam terebentın saclarımı kazık gıbı yapıyo acaba bende mı bı bozukluk var
sampuana 1 -2 kapak koydum
sacımıı yıkadım
bı baktım hepsı havada baya havada dımdık ve cook karısmıs
onu cozene kadar kalan 3 tel sacımıda yoluyorum ne annadık bu ısten

Slm kızlar bende bu dertle 2 yıldır uğraşıyorum. saçlarım hergün sanki kel kalıcakmışım gibi dökülüyodu,aynı zamanda saçkıranda oldu ve dişiydi sanırım bi kaç yere bulaştı doktormu yoksa ninemin sarımsağımı çare oldu bilemıyorum saçlarım tekrar yerıne geldi.ancak dökülme devam ediyodu saçlarımı sık boyatan ve sıkıldıkça renk deiştirdim.bu yüzden de yandığını düşünüyorum kazık gibi oldular ve uzamıyorlardı.1 seneye yakın şampuanıma çam terapentin karıştırıp yıkıyorum aynı zaman da 3-4 ay 15 günde bir içinde sarımsak yağı badem z.yağı olan karışımlar yapıp saçımda beklettım.şu anda saçlarım eskıye nazaran daha iyi durumdalar boya olayınıda arayı uzun tutarak yaptırıyorum.daha da iyi olacağına kendımı inandırdım.çünkü saç dökülmesinin en büyük sebeblerınden biride psikolojikdir.ama sarımsağın mucizesine kesinlikle inanıyorum kızlar çok zahmetli ama mucize bişey

bir bu kaldı denemediğim bakalım minoksili kullanmaya başladım haftada 1de zeytinyağlı sarmısak bundanda sonuç alamazsam denicem

bende denemek istiyorum hatta aldım ama kullanma aşamasında şüpheye düşüyorum kimisi tatlı badem yağı ile birlikte şampuana koyun diyor net bilgi verebilir misiniz :-)

benim sorunum çok daha büyük komple saç kaybım war çamterebentin yağı iiyi gelirmi acaba

aktardan cam terebenti alicaktim, aktar bana dediki bunu kullanacagina, karisik yag bakimi al daha iyi, terebenti sadece saci yumusatir ve parlatir dedi, sac kremi gibi, sonr 14 TL e karisik yaglardn olusan karisimi aldim, icinde 10 cesit yag var teebentin dahil...

valla buyuk konusmayım ama tek vazgecemeyecegım yağ çam terebentın yagıdır.. kullananlar bı sure sonraa onun kıymetını daha ıyı anlıyor.. ç.terebetnlı şampuanım bıttıgı ıcın 2 hafta falan kullanamamıstım dokulmeye baslamıstı o andan ıtıbaren sac dokulmemı neyın kestıgını anlamıs oldum =)

bende çok duydum ya çam terebti yağını...pazartesi ilk iş alıcam

çam terebenti yağı+badem yağını şampuana karıştırıp öyle uygulayacağım...

burada okuduklarıma göre işe yarıyomuş internettede baya metediyolar bakalım deniyicez artık :))))))

bişey sorucam badem yağını ne kadar koymak gerekiyo peki ???
bazı arkadaşlar şaçlarını çok setleştirip tiftik gibi olduğunu söylemişler herkeste olurmu peki???
buna çözüm badem yağı sanırım ama onu ne kadar koymak gerek ??

Son düzenleme:
X