Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum saç dökülmesini yüzde seksen azalttı ben şampuanın içine çam terebentinve 1 kapakta tatlı badem yağı koydum çam terebentin çok kurutuyordu şimdi daha iyi bide badem yağı çam kokusunun keskinliğini azalttı

ya ben de kullanıyordum ama cok fazla kepek yaptı...o yuzden bıraktım...

ya çamtere bentini daha kullanmadım ama okuduğum kadarıyla yıkadıktan sonra sertleştiriomuş ve kötü kokuomuş .şampuanımın içine bunları önlemek için çok az badem yağı koysam etkili olurmu yardım edersiniz m.olurum..:Saruboceq:

ya ben yorumları okudumda matlaştırmış saçları falan vazgeçtim..acaba şampuanımın içine sadece badem yağı koysam faydası olrmu cevap lütfenn :Saruboceq:

ya ben yorumları okudumda matlaştırmış saçları falan vazgeçtim..acaba şampuanımın içine sadece badem yağı koysam faydası olrmu cevap lütfenn :Saruboceq:

canım bazı arkadaşlar yararı daha fazla olsun diye bütün şişeyi döküyolar ya da yarısını boşaltıyolar kaç kere söledik 400ml şampuana 1 kapak diye. Ayrıca kuru bir saçın varsa gene tavsiye etmem. badem yağını niye şampuana karıştırıon ki canım onla maske yap sonra yıka bence

kızlar bende şu an saçıma zeytinyağ ve çam terebentin karışımını sürdüm 1 saat dursun yıkayacağım birazdan yorum yaparım nasıl olduğuna dair :) ama daha önce çam terebentin şampuanı kullanımıştım herhangi bir sertleşme vs yapmamıştı. bu arada 1 çay tabağına aldığı kadar zeytnyağını döktüm ardından 8,9 küçük damla çam terebentin damlattım inşallah faydası olur

kızlar ben yıkadım saçlarımı hiç de matlaşma vs olmadı gayet de yumuşaklar hala :) deneyin bence

ben şampuanıma katmıştım ama matlaşma,kepeklenme vs. olmadı. aksine saçlarım oldukça sağlıklıydı....

arkadaşlar bişey sorcam peki çam terebentin yağını koyduğumu sampuan önemli mi benimki head andshoulders.mentol özlü bı sorun olur mu_*?Saçlarımı toplasam bas parmagım kalınlıgında sımdıden dokuluyor cok mutsuzum bırıyardımcı olabılır mı? :KK43:

ben de çam terebentini kullandım şampuan şişesine yarım şişe döküp çalkalıyorum.
saç diplerinde ki bakterileri öldürüyor diye duymuştum.saç köklerinin hava aldığını hissediyorsunuz.
çok faydalı.

ya ben de kullanıyordum ama cok fazla kepek yaptı...o yuzden bıraktım...

Çok kuru ve kepeklenme eğilimi olan saça terebentin filan sürmeyin, Organicum mor şişede krem var gövde onaran yağlar varmış içinde bizim aile hepten uzun saçlıyız çok memnunuz boyayı akıtmıyor yalnız zor bulunuyor eczanelerde satılıyor

:KK43: kullansam mı kullanmasam mı karar veremedim..sçlarım çok kuru korkuyorım çıkçası ama çaok da dökülüyor napıcamı şaşırdım..

Faydaları : Saçı besler, dökülmesini ve kepek oluşumunu engeller. Saç diplerini kuvvetlendirir. <<<

tam tersi oldu bende 1 tane kepek olmazı olmaya başladı :S
uzadı evet ama döklmyi kesnlıkle engellemedi

bende de saç dökülmem durdu ve saçlarım ipek gibi oldu
ayrıca kokusuda çam kokusu beğeniyorum ben deneyin kızlar valla..

arkadaslar bende sampuanıma ekledim fakat şampuanın akışkanlığında bi değişiklik olmadı .ayrıca şampuanımın kokusundada çok bi değiklik yok çok az çamterebentin kokuo .sanırım biraz az koydum acaba bir daha eklesem sorun olurmu

Bende sampuanımın içine koydum 750 grmlık sampuana 1 kapak ılave ettım. 1 haftadır kullanıyorm saclarım eskısı kadr dokulmuyor.

ya benm bi arkadaşım kullanmış resmen keldi gördüm saç ekletmiş sandım ya

selam arkadaşlar bende kullanmaya başladım ve kesinlikle faydası var bende kepekte yapmadı.

bnmde sacım cok dokuluyo her yıkadıgımda yumak yumak elımde kalıo saclarım moralım cok bosuluo herkes camterebentını soluo dıe denemeye karar verdım ıns bnmde sac dokulmemı engeller mafoldumben

X