selam kizlar aranizda benim gibi bu sorunu yasayan varmi yazin degilde kisin cam kenarlarinda cercevede ve duvarda kufler olusuyor neden olabilir acaba ?
evi havalandiriyorumm hergun...ne yapmam lazim sorun bende mi ? evin kendisinde mi ?:18:
canım ya benimde aynı ne yapcam bilmiyorum heryer simyiyah oldu . siliyorum daha beter oluyor.artık silmiyorum da . ay çok kötü kokuyor bu küf . bilseydim taşınırmıydım buraya kiracıyım ben burda. dışta montalama olmayınca oluyormuş öyle dediler. bizde montalama yok. bende pencereliri açıyorum ama her gün değil malesef. ne yapcağımı şaşırdım perdelerim battı resmen.
canım ya benimde aynı ne yapcam bilmiyorum heryer simyiyah oldu . siliyorum daha beter oluyor.artık silmiyorum da . ay çok kötü kokuyor bu küf . bilseydim taşınırmıydım buraya kiracıyım ben burda. dışta montalama olmayınca oluyormuş öyle dediler. bizde montalama yok. bende pencereliri açıyorum ama her gün değil malesef. ne yapcağımı şaşırdım perdelerim battı resmen.
canim benimki o kadar asiri degil yani daha oncedende ayni sorunu yasadim bu evde ayni sorunu yasamak istemiyorum...cercevelerin ic kisimlarinda cok minik bide camin kenarindaki duvarda minik rastladim yine korkmaya basladim acaba heryer kuflenecekmi diye:18::18:
iceriyi havalandirmalisin ne olursa olsun ben hergun acarim pencerelerimi maglum kalofer felan yaniyor icerisi nemlenmesin die aciyorum:44:nasil kurtululur bir bilsem :18:birde saglik acisindan cok zararli :18:
bir sprey şişesine çamaşır suyu koyun ve siyah yerlere fısfıslayın,daha geç küf oluşur ve kokuyu keser....Tabii ki kökten bir çözüm değil ama mantolama yapılıncaya kadar bu şekilde idare edebilrsiniz...Bu şekilde tavandaki siyah küflenmelere de uygulayabilirsiniz..kolay gelsin...
Mantolama olmamasından kaynaklanıyor bu sorun . Koçtaş gibi ev ihtiyaçları satan yerlerde bunun için bir sprey var , ayrıca nem alıcı tabletlerde kullanabilirsiniz . Ancak ; yatarken bu tabletleri odanızdan çıkartın ...
bir sprey şişesine çamaşır suyu koyun ve siyah yerlere fısfıslayın,daha geç küf oluşur ve kokuyu keser....Tabii ki kökten bir çözüm değil ama mantolama yapılıncaya kadar bu şekilde idare edebilrsiniz...Bu şekilde tavandaki siyah küflenmelere de uygulayabilirsiniz..kolay gelsin...
Mantolama olmamasından kaynaklanıyor bu sorun . Koçtaş gibi ev ihtiyaçları satan yerlerde bunun için bir sprey var , ayrıca nem alıcı tabletlerde kullanabilirsiniz . Ancak ; yatarken bu tabletleri odanızdan çıkartın ...
yıllardır bu derdi çeken tanıdğımız bunun sayesinde kurtuldu.
Güçlü ve kalıcı bir şekilde her çeşit küfün giderilmesinde kullanılır
Kalıcı olarak mantar, küf lekeleri ve bakteriyi ortadan kaldırır
Anında etkisi ile beyazlatır, dezenfekte eder ve korur
Evlerdeki yıkanabilir her türlü yüzey için, özellikle hijyen yerler, sauna ve yüzme havuzu için
Seramik karolar, derz dolguları, silikon dolguları, duvarlar, tavanlar, cam, ahşap ve plastik için
Uygulaması: Ürünü yaklaşık 5-10 cm uzaklıktan yüzeyi iyice doyuracak şekilde spreyleyin
15 dakika etki etmesini bekleyin ve daha sonra bol su ile durulayın
yıllardır bu derdi çeken tanıdğımız bunun sayesinde kurtuldu.
Eki Görüntüle 324662
Güçlü ve kalıcı bir şekilde her çeşit küfün giderilmesinde kullanılır
Kalıcı olarak mantar, küf lekeleri ve bakteriyi ortadan kaldırır
Anında etkisi ile beyazlatır, dezenfekte eder ve korur
Evlerdeki yıkanabilir her türlü yüzey için, özellikle hijyen yerler, sauna ve yüzme havuzu için
Seramik karolar, derz dolguları, silikon dolguları, duvarlar, tavanlar, cam, ahşap ve plastik için
Uygulaması: Ürünü yaklaşık 5-10 cm uzaklıktan yüzeyi iyice doyuracak şekilde spreyleyin
15 dakika etki etmesini bekleyin ve daha sonra bol su ile durulayın
ben banyomdakilere domestosu çok az sulandırıp fısfısla sıktım asssssssssla silme ama sık bırak ertesi gün yine yap geçiyo 3 günün sünunda pencere kenarındakiler canım
ben banyomdakilere domestosu çok az sulandırıp fısfısla sıktım asssssssssla silme ama sık bırak ertesi gün yine yap geçiyo 3 günün sünunda pencere kenarındakiler canım