hoşgeldin canımmBen de başladım. 3/21
10 gün sonunda ölçülerinde bir değişiklik var mı?
tebriklerrrrrrcallanetics yapanlar klübü diye bir yer var. Bütün linkler orda. Ben çok eskiden indirmiştim. Linkler sağlam mı bilmiyorum.
Bu arada bugün 3. günümdü. Bir ölçeyim dedim. 1cm incelmişim.. :)
maşallahhKızlar göğüs bel kalça 2 şer santim daha gitmişBu arada ben oryantal de yapıyorum
çok eğlenceli yarım saat te ter içinde kaldım şu titreme hareketi beni benden aldı
Daha çok hareket daha çok hareket gitsin yağlar yuppii
Site ye yeni üye oldum callenetics 21. saate geldim değişimler var fakat üst bacaklarım da sanki biraz kalınlaşma hissediyorum yapan arkadaşlara sormak istiyorum sizde de böyle bir etki oldumu? ben arkadaşımdan almıştım görüntüleri callenetics in çeşitleri olduğunu bilmiyordum benim yaptığım su an callenetics 10 hour u yapıyorum doğru yerdemiyim?
sonrasında hangisine ve ne zaman geçmem gerekir?
Görüntülerde bacak açma hareketi yok (bara ellerinizi koyup bacaklarınızı havada 2 yana açtığınız hareket) ama kitabında gösteriyor 10 hour da yapılması gerekiyor mu?
21.saatten sonra aramı vermem gerekiyor ?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
selam bende call yapıyorum bugun 3/21 yapıcam ölçülerimi aldım 6 gun yapıp 1 gun ara verıcem ınsallah devam edebılırım :)) gelısmelerı yazarım
öncelikle tebrik ederim Allah analı babalı kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.doğumdan sonra bekleriz hep beraber spor yapar fit oluruz yaşasın call
çoook teşekkür ederim
bugün leslie 2 mile başladım,çok zorlandım ama 1 mil çok kolaydı
bu arada bugün 7/21 call
Bende başlaak istiyorum biri bana linki gödereblir mi acaba?
link gönderirmisiniz lütfen
Site ye yeni üye oldum callenetics 21. saate geldim değişimler var fakat üst bacaklarım da sanki biraz kalınlaşma hissediyorum yapan arkadaşlara sormak istiyorum sizde de böyle bir etki oldumu? ben arkadaşımdan almıştım görüntüleri callenetics in çeşitleri olduğunu bilmiyordum benim yaptığım su an callenetics 10 hour u yapıyorum doğru yerdemiyim?
sonrasında hangisine ve ne zaman geçmem gerekir?
Görüntülerde bacak açma hareketi yok (bara ellerinizi koyup bacaklarınızı havada 2 yana açtığınız hareket) ama kitabında gösteriyor 10 hour da yapılması gerekiyor mu?
21.saatten sonra aramı vermem gerekiyor ?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
canım 1 mil kaç dakika,2mil kaç dakika sürüyor ve leslinin tam olarak hangi serisini yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?