Callanetics Egzersizleri

hemen hemen boylarımız aynı.benimde 168 falan.55 bizim için zayıf görünmek demek.58 de bile herkes çok zayıfsın dio bana.
başla mutlaka fayda görceksin

benim basenlerden dolayı ben hiç kendimi zayıf hissedemiyorum onlar incelir umarım.
indirdim az önce ama türkçe alt yazıyı beceremedim sen yaptınmı ?

ben de başladım bugün ikinci günüm..
pelvis hareketleri çok zorluyor ama yılmak yok..

benim basenlerden dolayı ben hiç kendimi zayıf hissedemiyorum onlar incelir umarım.
indirdim az önce ama türkçe alt yazıyı beceremedim sen yaptınmı ?

canım ben alt yazı olmadan yapıom.baka bakaa yapıom.
ezberledim zati.hiç bakmadanda yapabiliom artık:)

arkadaşlar ben tatile gidecegim ve yaylada internet yok .cal ı digital media player yani mp4 e yükleyebilirmiyiz
bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap verebilirler mi şimdiden teşekkürler

arkadaşlar ben tatile gidecegim ve yaylada internet yok .cal ı digital media player yani mp4 e yükleyebilirmiyiz
bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap verebilirler mi şimdiden teşekkürler

avi. uzantılı olmayanı yükleyebilirsin sanırım.

ilginiz için teşekkürler .eşim yükledi ama dosyasını mp4 ün içinde bulamadım .internet yok demiştim ya aslında bilgisayar yok .evdeki leptop degil.

günaydın kızlarrr.dün başladım tekrar.bu ay bitene kadar yine normal yapcam.sora temmuz 1 süper
calla geçcem:)

günaydın,

dün başlayacaktım cd olmadığı için başlayamadım.
bu akşam kesin başlıyorum.

psiqo, ne kadar süre yaptıktan sonra süpere geçiliyor.

günaydın,

dün başlayacaktım cd olmadığı için başlayamadım.
bu akşam kesin başlıyorum.

psiqo, ne kadar süre yaptıktan sonra süpere geçiliyor.

canım osenin tercihine kalmış.
hareketleri kolaylıkla yapınca geçebilirsin.ben 21 tamamladığım için önmüzdeki ay bide süperi denemek istiom işte.
merak ediom onun etkisi nasıl olcalk

canım osenin tercihine kalmış.
hareketleri kolaylıkla yapınca geçebilirsin.ben 21 tamamladığım için önmüzdeki ay bide süperi denemek istiom işte.
merak ediom onun etkisi nasıl olcalk

ilk seriyi zorlanmadan yapmaya başlayınca geçin diyor diğer tarafta.
ben daha başlayamadım bile.

bugün başla kesin.yarın yorumlarını bekliom

başlayacağım evde pc yok. o yüzden dvd ye kayıt etcekler. benim pcde dvd yok ben yapamadım. arkadaşın işleri yüzünden kaldı.
birde amazon olan yer var ya oradan cdsini istettim. arkadaş getircek ay başında.
inceledi bir tanesi her bölgeyi çalıştırıyormuş ve yorumlar çok iyimiş aldı bakalım onda değişik bir şey çıkıcakmı merakla bekliyorumzemuszemus

amazon olan yer dediğin ne canım.anlayamadımCADIARZU

nette arattığında orası çıkıyor önce. satışının yapıldığı yer. tr satışı yok ama

kızlar bişey sorucam çok önemli benim kalçamda bir sorun yok aslında. sırt bölgemde üst sırt falan orlarda var. bu egzersiler sırt yağlarını eritmeyi de sağlıyor mu acaba çok merak ediyorum. yapan arkadalar sırtlarında incelme gözlemledi mi? aslında benim boyum 176 cm kilomda 58 ama hala üst kısımlarım bana fazlalık geliyo sırtım dümdüz olsun istiyorum kızlar cevap yazarsanız çoook mutlu olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…