- 17 Nisan 2007
- 1.211
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 15. yapacagim insallah.
yaa kizlar durun birakmayin toplu katliam falan olur sonra :))
yok incelme ama benim arka civarlarda yuvarlaklasma olmus. Devam edicem lopez modeline dogru gidiyorum zemuszemus
yaaa bilmiorum moralim bozuluo valla bir 21i tamamlayım diom inşallah işe yaramazsada bırakıcam
sen daha ilk kezmi 3/21 yapiyorsun ?
kızlar ya ben acaip kötü hissediorum kendimi hareketleri yapamıyorum sanırım ki incelemiyorum diorum çok ta sıkıldım yaparkende sıkılıyorum biraz daha sabredip leslie ye geçebilirim moralim çok bozukkk:1shok:klava::gitme:
sabır bakalım 21i bir tamamlayayımda ona göre bakıcam ( ama bozuldu valla moral neyse napalım az sabırrr :)))))canım moralini bozma devam etmeye çalış sadece sabır gerekiyor zamanla incelirsin.
ben sıkılmamak için hareketleri cd den yapmıyorum.hareketleri,sırasını karıştırmamak için kağıda şekilleriyle beraber yazdım,çizdim ve tv izlerken yapıyorum.35 dk sürüyor ve sıkılmıyorum,tavsiye ederim.
süpersin canımmmm aynen devam :) leslie bende yapmak istiom ama vakit kalmıokızlar nerelerdesiniz lütfen birbirimize destek olalım.bırakmayalım.ben 4/21 yaptım.ayrıca 5 günde 5 kilo diyetini ve leslie 5 mili de yapıyorum.
evet video dan yapmak biktiriyor, bende tv seyrederken kendim yapiyorum cogunlukla.
kızlar şükür 12. yaptım.vicdanım rahat etmedi kalktım yaptım.allah kerim yarına:))
ya yok ya benim moral sıfır artık.ikinci 21im haftaya pazar bitecek ama bendeki değişim hala 2 cm...sanırım diyette yapmalıyım.ama şunu sölemeden de geçemicem bu göbek bu egzersizle gitmiyorsa başka hiç bi şekilde gitmez.o yüzden ben 3.yü hatta gerekirse 4. 21 günlük programıda yapcam.2 ayda incelmezsem 4-5 ayda incelirim herhalde.bu sporu yine de bırakmıcam başka türlü zayıflayamıcamı biliyorum çünkü