incelme oldu mu canımbelim 69du en son kalca 95 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
incelme oldu mu canımbelim 69du en son kalca 95 :)
tabiiki 72 den 69 a indim :) ben yıllardır yapıyorum bu kilo almış halim tekrar basladım...incelme oldu mu canım
peki kalcada ise yaradi mi canımtabiiki 72 den 69 a indim :) ben yıllardır yapıyorum bu kilo almış halim tekrar basladım...
70 den 62 cm kadar inceldigim oldu yani...
evt bnm kalcam 88 cm di kilo aldim iste.peki kalcada ise yaradi mi canım
ne etkileri oldu paylasir misinBana jillian michael ablamizin 30 day shred'inden sonra cok kolay gelmis video. Jillian abla resmen dogruyor kaslarimi lime lime ediyorken bu balerin callan abla ficuduma zarafet verdi resmen. Süzülüp duruyorum oysa 3 seans oldu daha. Sözün özü, supercallaneticsi bana atabilecek arkadasin 40 yıl duacisi olurum, sır gibi saklanmis, vidyolarin hicbiri yok anacim
masallah canim hâlâ yapiyor musun callanetics bacaklarin inceldi mimerhaba ben de 6 yıldır call yapıyorum.
diyetsiz pek işe yaramıyor ama diyetle de muhteşem sonuç verir kendisi.:))
canim call devam ediyor musun üst ic bacagi da inceltiyor muben callda en cok bacakları sekillendirmesine bayılıyorum en sevdiğim yanı.
bugun baktım yaklasık 25 gündür yapıyorum ara verip tekrar baslamayı dusunuyorum
evet asıl üst bacağı çalıştırıyor.canim call devam ediyor musun üst ic bacagi da inceltiyor mu
masallah canim ya :)evet asıl üst bacağı çalıştırıyor.
hala yapıyorum.
arada bırakmasam olurdum galiba.masallah canim ya :)
90 60 90 olmussundur o zaman )
masallah bi de ust bacaklarini kac cm incelttigini söylesen :)arada bırakmasam olurdum galiba.
ama yine de iyiyim.:)
oooo masallah asla birakmam ki o zaman cok sagol yaTAM HATIRLAMIYORUM AMA 10 CM FAZLADIR.
hangi callanetics videosunu yapıyordunuz ?kaç cmden kaça geldiniz bilgi verirseniz sevinirizTAM HATIRLAMIYORUM AMA 10 CM FAZLADIR.
İLK VİDEO İLE BAŞLADIM SONRA SÜPERE GEÇTİM.hangi callanetics videosunu yapıyordunuz ?kaç cmden kaça geldiniz bilgi verirseniz seviniriz