- 27 Nisan 2011
- 3
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende rica ediyorum kivilcimkuru@gmail.com
Cooookkkk tesekkur ederim ....Gönderdim canım
Merhaba banada gönderebilirmisiniz merve_esma@hotmail.comGönderdim canım
Ah bende callaneticsa başlasam çok iyi olacakEvolution için "Bu dahada geliştirilmiş bi call programı ve çok iddialı.Dolaptan içine sığamadığınız skinny kotunuzu çıkarın spor sonrası sığacaksınız." deniliyor.
Bu programını uzun zamandır yapmayı düşünüyorum.
püfff sıcaklarda geldi. :/
Daha önce denemiş miydiniz?Ah bende callaneticsa başlasam çok iyi olacak
denedim ama dayanamadım biraktim bugün YouTube da bakıniyodum videoları görünce başlıkta paylasayim herkes yararlansin dedmDaha önce denemiş miydiniz?
Siz yapmısmiydinizdenedim ama dayanamadım biraktim bugün YouTube da bakıniyodum videoları görünce başlıkta paylasayim herkes yararlansin dedm
En son yaptığım 14 saatlik klasik callanetics sonundadenedim ama dayanamadım biraktim bugün YouTube da bakıniyodum videoları görünce başlıkta paylasayim herkes yararlansin dedm
Süpermiş aslında bugün leslieden sonra yapmayı düşünüyorum bakalimEn son yaptığım 14 saatlik klasik callanetics sonunda
Göğüs altından 3 belden 2 kalçadan da 1 cm gitmişti. Günde 2 call yapıyordum yani toplamda 1,5 hafta gibi bi sürede bu incelme oldu.
Belki tekrar başlamanız için yardımcı olur bu sonuçlar.
Peki bacaklar inceldi mi benim için o önemliSüpermiş aslında bugün leslieden sonra yapmayı düşünüyorum bakalim
En kalın yerden ölçtüğümde 1 cm kadar değişim oluyor. Buna rağmen vücudumda en sıkılaşmış bölge yine bacaklarım oluyor.B
Peki bacaklar inceldi mi benim için o önemli
Çok iyi peki kaç gün sonra daha rahat yapmaya başladın çok soru sordum kusura bakmaEn kalın yerden ölçtüğümde 1 cm kadar değişim oluyor. Buna rağmen vücudumda en sıkılaşmış bölge yine bacaklarım oluyor.
Sorunuz efenim hiç sorun değil... :)Çok iyi peki kaç gün sonra daha rahat yapmaya başladın çok soru sordum kusura bakma
Siz hangi sini yapıyorsunuz en son eklenenlerimiSorunuz efenim hiç sorun değil... :)
4.-5. callaneticsten sonra ağrılar azalıyor. 7-8. saatten sonrada hareketleri eksiksiz yapar hale geliyorsun... Ortalama 15-16 saatten sonrada 100 sayılı hareketi dinlenmeden yapabiliyorsun... 20. saatten sonra bi üst seviyeye geçebilirsin... Yani kişiden kişiye değişebilir tabi... Verdiğim süre sana az da gelebilir fazla da gelebilir.