Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manken. Yok bunun için epey yolum var. Sabırsız olduğumdan...Günde 2 call + şınav maşallahh :) Yakında manken cıkacak aramızdan
Gönderdim canım bakarsın mailineKayrali bana da mail atar mısın? sadiyepolat@hotmail.com
doğru yapıyorum o zaman dimi canım ? karın hareketlerini hiç yapamadım ama yarın denicem yine yapmayaHamsin canim ondan agriyor. Bende oyleydim. Ters hareket yaptim biraktim. Tekrar baslicam. Sen birakma aynen devam
çok sağol içimi rahatlattın bugün çok acıyoda yarın yine devam edicem sende bi değişiklik oldu mu canım ?Hareket alanini genis tut bir yerlere carpma yaparken. Dogru tabi hic calismayan kaslarin calisiyor agricak :)
Ben 4. Saatten sonra baslamistim karin hareketlerini daha dogru yapmaya. İlk 20ser ker yapip bacagimi indiriyordum sonra onlara yetisiyorsun hatta onlardan hizli yapiyorsun skinti etme :)
devam ediyo musunuz hala ?Bugün 8/21 +220 yarım şınav da tamamdır.
Yanında diyetle beraber yapamadığımdan bi süre bıraktım. 4 kilo kadar fazlam var şuan verdikten sonra tekrar başlayacağım.devam ediyo musunuz hala ?