Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ölçülerinizde değişiklikler var mı ?
Aynen ben de uzun süre aradım ve bulamadım.Moralim çok bozulmustu.
Çok çok tesekkürler sizin sayenizde videoya ulaşabildik , insallah hedefinize en kısa sürede ulaşırsınız.Dualarım sizinle.
Egzersizi her yaptığımda size tesekkürlerimi de ediyor olacagım :)
Kesinlkle etkili olacak gibi.ben 4 seans yaptım belimin inceldiğini hissediyorum.
bununla ilgili videoyu ,google da "callenetics " yazarak türkçe sitelerde arattım.ilk gelen sitelerden birine linkleri verimiş.ordan indirdim.ayrıca tükçe olarak kitabını da indirdim.bu serinin süperi de var ama oldukça zor olduğu söyleniyo.sitede yapılan yorumlar son derece olumlu .19 seans ,eğitmeni tarafından ilk etapta tavsiye edilen süre ,ancak ilk 2 seansı alışma süreci olarak düşünürsek 21 seans sonunda net sonuçlar elde ediliyor.denemek için uzun bir süre sayılmaz.ben çok umutluyum.
Ya lütfen yardım edin video konusunda çok kişiye yazdim ama dönüş yok bulamıyorum videolaribende yapıyorum bugün 7/21 olacak yani 7.günüm göbek ve basenlerimde fark edilir değişim var çok merak ediyorum21 günü tamamlayınca nasıl gözükeceğim pantolonlarım bollaştı ama kilo vermedim zaten diyetede başlamam gerek bakalım sonuçları yazarım
Merhaba ben linki bulamadım. Siz paylaşabilir misiniz ?bir önceki sayfada güncel video linki paylaşılmış arkadaşlar :)
geçmiş sayfalara bakındım ama ben mi göremedim acababir önceki sayfada güncel video linki paylaşılmış arkadaşlar :)