- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
Ay sana mi msj atmisım @karamiyo ya attım sanıyorum .umarım okur bu msjımıElimde 1 tane karamiyonun gonderdigi ingilizce olan var. Bir tane de turkce dublaj ve alt yazili var. Ben size mail atmadim babytv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sana mi msj atmisım @karamiyo ya attım sanıyorum .umarım okur bu msjımıElimde 1 tane karamiyonun gonderdigi ingilizce olan var. Bir tane de turkce dublaj ve alt yazili var. Ben size mail atmadim babytv
Mail adresini verirsen yarin atarim sana canimArkadaşlar bende bulamıyorum videoları 3 gündür arıyorum ilk önce forumları okjudum oradaki linkler artık çalışmıyor rica etsem banada yardımcı olur musunuz
Ben gelen maili acamiyorum hata veriyo niyekki yaa
Arkadaşlar bende bulamıyorum videoları 3 gündür arıyorum ilk önce forumları okjudum oradaki linkler artık çalışmıyor rica etsem banada yardımcı olur musunuz
Karamiyo, bana göndermemişsin emailKayrali bugün bende başlıcam tekrardan :3
Evet kimse katilmiyor vbana ama azimliyim. 4/21 yaptim geldim. Karin hareketlerini artik daha rahat yapabiliyorum cok mutluyum :) hele karnimda ki o sıkısma hissi paha bicilemez bir sey :)
Evet sonunda :) aksam bildirimini bekliyorum o zaman. Kaybolma bi daha :)Kayrali bugün bende başlıcam tekrardan :3
gönderiyim hemenKaramiyo, bana göndermemişsin email
Kizlar 8/21 yaptim ama farkli bir yerde yapmak zorunda kalfim alan dardi. Su yerde bacaklari acip 50ser kez egildigimiz harekette sol bacagimda feci bir agri hissettim hala da gecmedi. Yurudukce agriyor. Korkuyorum valla kopma falan olmamistir dimi? Dar oldugu icin zorlandim ondan diye dusunuyorum ama cok zorluyor