- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Ooooo pudracım tebrik ediyorum, göbeğini attysan tamamdır bu iş.
Ben de bugün 7. yi yapıcam canım bakalım bitirebilecek miyim? Sen ölçü aldın mı şeker, ne kadar farketti ölçülerde?
Kızlar bende dun başladım ama cok zor geldi hareketlerin cogunu yapamadım,diet yapiomusunz peki diet yapmadan sonuc alan var mı??
Ben hiç diyet yapmadım yememden hiç kesmedim. Kilom aynı yani2 cm belden 1 cm bacaklardan gitti. Bugün 19/21 yaptım
Saol Cnm cevabın icin diet yapamıyorm ona rağmen incelme oluyorsa kardir bırakmayalım o zaman,selulitlerede faydası oluyormu bacaklar en sorunlu bölge benim icin?
Merhaba!
Ben de Callaneticse başlamak istiyorum özellikle bacak bölgesi için. İnternette bacak hareketlerini bulamadım acaba nereden indiriyorsunuz yardımcı olabilir misiniz?
Bir de 21 nedir? 21 hareket mi var toplam :44:
arkadaşlar,
callanetics çok güzel bir egzersiz,1 ay pilates yaparak elde ettiğiniz değişimi 1,5 haftada callaneticsle elde edebilirsiniz bence.
önemli olan düzenli yapmak ve 48 saatten fazla ara vermemek.
videolarını izleyip yaparken çok zor gelebilir, çünkü hiç kullanmadığınız kaslarınızı kullandırıyor ma 5. yapışınızdan sonra rahat yapmaya başlayabilirsiniz.
ilk başlarda kendinizi kesinlikle zorlamamalısınız.
netten callanetics before after, yazarak arama yaptığınızda,yapanlardaki değişimleri görebilirsiniz.
kızlar birde 14/21 9/21 gibi bişlr gördüm bu yaptıgınız gün sayısımı egzersiz sayısımı bu egzersizle ilgili beni aydınatacak biri lütfennnnnnnnnnnnn