evet canım 6 gunde bır 1 ara verıyoruz vıdeonun baslarında callan teyze hareketlerı daha ıyı kavranması amacıyla kısa kısa gecerek anlatıyo 20. dakıkadan sonrada vıdeo başlıyor artık ben vıdeoyu acında dırek 20. dakıkaya gelıyorum başlıyorum canım onu beklemene yapmana gerek yok yanı amaç sadece hareketlerı kavramak orda canım klasık callanın yaptıktan sonra super callanı kavramak anlamak cokda zor gelmıyo zaten klasıkte olayı çözüyosun canım klasık callan ne kadar yaptın pekı :)
link paylaşabilir mısıniz
link paylaşabilir mısıniz
bugun spor yapmadım sadece callan oncesı kısa bı ısınma yaptım okadar 23. gunde tamamdır :) kızlar bısey sorucam :) benımde bu bıtmek bılmez tukenmez sorularımla sıkmıs olabılırım sızı ama sormadanda gecemıcem kızalr sıze benım ıcın fıkırlerınız dusuncelerınız gercekten onemlı :) neyse gelelım soruya sımdı bız bu callanda 100 kadar 50 kadar falan yapıyoruz ya vıdeoya sadık kalarak işte bu hep bole mı oluca<k yoksa aranızda bu surelerını asan uzatan var mı ve surelerı uzatmalı mı yoksa vıdeoya callan teyzeye sadık kalınarak yapılması daha mı ıyı sızce :)
gumushum son ekledigin linkler arasinda quick stomack videosu yok sanirim. onuda ekleyebilirmisin lutfen:26:
bugun spor yapmadım sadece callan oncesı kısa bı ısınma yaptım okadar 23. gunde tamamdır :) kızlar bısey sorucam :) benımde bu bıtmek bılmez tukenmez sorularımla sıkmıs olabılırım sızı ama sormadanda gecemıcem kızalr sıze benım ıcın fıkırlerınız dusuncelerınız gercekten onemlı :) neyse gelelım soruya sımdı bız bu callanda 100 kadar 50 kadar falan yapıyoruz ya vıdeoya sadık kalarak işte bu hep bole mı oluca<k yoksa aranızda bu surelerını asan uzatan var mı ve surelerı uzatmalı mı yoksa vıdeoya callan teyzeye sadık kalınarak yapılması daha mı ıyı sızce :)
Linkleri kontrol ettim.super,evolution ve cardio linklerinde problem var.son kez yeniliycem.son kez diyorum artık gerçekten bu duyarsızlığa kızıyorum.bi tanesi bile bozuk olsa linkler çalışmıyor deyip hepsi işe yaramaz hale gelmiş gibi algılanmasına yol açılması moralimi bozuyor.
videoları indirmek isteyen fakat böyle mesajları gören insanlar hayal kırıklığına uğruyo.bunu anlamam çok güç değil.biçok kişi mesaj atıyo bana.''linkler bozukmuş sayfada öyle yazıyo.siz yayınlamışsınız elinizde varmı?'' Şeklinde. Bunlar soranlar.bide sormayanları düşünün.burda insanların işine yarasın diye yoğun çalışma tempoma rağmen bi dolu uğraşıp paylaşım yapıyorum ama emeğe saygı sözkonusu dahi değil.
Evet bu yüzden yarın son kez düzelticem linkleri.kaydeden etsin duyurulur...
bende senin gibiydim4-5 gün azimle yapıp bırakırdım.. en son 11 lere geldim yine bir hafta bıraktım
ama suan istikrarlıyım. kafada bitirmek cok önemli. bir de ona uygun zamanı ayarlamak. önceden iş cıkısları yapardım bazen yorgunluktan bazen misafirden vs yapamazdım.simdi işe gitmeden önce sabahın 6sında kalkıp yapıyorumilk kalkmak zor geldi ama sanırım vücudum alıstı kendimi de gün içerisinde dinc hissettiğimi fark ettim sabah yapınca.
sen de saatini ayarla. yapacagına inanıyoruz.burda birbirimize destek icin varız.
Bu başlığın 701. sayfasında tüm linkler mevcut.
evet canım sayfa 701 de en yenı halıyle calısır bı sekılde var tum vıdeoları vıdeoları ındırırken hangısısını ındırıceksen tum partılerını ındrırdıkten sonra ac canım zaten hepsını ındırmeden vıdeo acılmıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?