Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben kh dıetı yapıyorum bı hafta olmasına ragmen gobegım sondu ekmege baslasam alırım tabıkı zaten 3 dogumdan sonra ıne sıse porsuk balon kıvamını aldı oyuzden cal yapıyorum sende call yapabıldıgıne gore hemde sevkle dıetıde mutlaka hakkıyla yaparsın dıye dusunuyorum.
buarada olculerımı hıc almak aklıma qelmedı benım yaa kıyafetlerden anlarım demıstım ama .. ve hala popo hareketını hakkıyla yapamıyorum
tekrar selam kızlar. artık buraya yazmadan yapayım demiştim ama anladım ki insan buraya yazmayınca düzenli yapamıyo, hatta nerdeyse hiç yapamıyo en kısa zamanda yazarak başlıyorum yineeeeeee
bekliyoruz en kısa zamanda merhaba bu arada özlettin kendini
merhaba canımmmmm, anladım ki sizsiz olmuyor kuyruğu kıstırıp döndüm topiğe bu arada yosun sabunu ve kabak lifi kesesi kullanmayı da ihmal etmeyin
o selülit icin mi yosun sabunu :44::44:
hep sizi okuyup başlıcam başlıcam diyorum 4-5 kez yapıp sonra bırakıyorum
biraz kilo aldım bu ara yeniden başlamam lazım :26:
özelliklede bacaklarımın incelmesi
yarın bende katılayım aranıza bu sefer tamamlıcam inşallah
bugün süpere başlamak istiyorum ama baslarda kısa kısa geçilmiş yabancı olunca anlayamıyorum yapan arkadaşlar video için bilgi verebilirmi? ne kadar yapıyoruz bir gün ara veriyormuyuz yarın baslayacagım...
40 dakıka yuruyus 20 dakıka bısıklet ve ıkısınıde tempolu bı sekılde yaptım en sonda callan 22 gunude tamamlamış bulunuyorum :)[/QUO
link var mı sizde