- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
Son güncellemede quick stomach videosunu bulamamıştım.Yarın güncelleme yaparken onuda eklemeye çalışıcam canım
tamam canim tesekkurler bizim icin ugrasiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son güncellemede quick stomach videosunu bulamamıştım.Yarın güncelleme yaparken onuda eklemeye çalışıcam canım
Öyle düsünme canimcim, biz senin sayende call´i tanidik yapiyoruz faydalaniyoruz....
Emegine saglik...
Bende gecenlerde tüm linkleri denedim olmuyordu bende yazdim burdan olmuyor diye, hatda indirmisdim daha öncesinden, ve olan linkler olmuyordu artik pc mde, birdaha indireyim dedim ozaman fark ettimki burdakilerde olmuyordu artik.
Suc senin degilki güzelim....
yinede binlerce kez tskler...
Gumushumm o sayfada iki kere vermişsin ya linkleri.Birinde dosya bulunamadı yazıyorsa diğer linkte çalışıyor.O yüzden ben indirirken bir ondan bir ondan indirdim.Eline sağlık canım.Aslında baştan beri sana hayret ediyordum bu işi vazife edinmene.Ama hep dedimki ne kadar hayırsever bir insan.Onun için boşver bir iki kişinin linkler ölmüş demesini.Sen birileri bir şeyler desin diye değil sırf yardımseverliğinden yapıyorsun bunu.İhtiyacı olan bir kişiye bile ulaşsan büyük hayır işlersin.
Bir de o tarafından bak moralini bozma canım
gümüshümmm ; senin burada gösterdiğin duyarlılığı kimse göstermedi bu kadar video konusunda inan.. ellerine emegine saglık... maalesef ki bunu umursamayan bireyler cıkmıstır (her yerde de cıkar) çok sağol duyarlılığın için. ben kendi adıma minnettarım.
tamam canim tesekkurler bizim icin ugrasiyosun
ben bi zamanlar acının tadına doyamadığım için sayıları arttırıyordum, kalça hareketlerini 150-200 gibi uzatıyordum ama rekorum 700 karın hareketiydi, ozamanlar baklava dilimi göbeğe merak sarmıştım ama mideye baklavaları indirince yattı o hayal:)))). tabii doğrumu böyle yapmak bilmiyorum yaparken hiç düşünmemiştim:))
yabancı bir forumda ekstra karın hareketi isteyen birisine call hocası 3 karın hareketini 100er defa yapıp sonra başa dönüp yeniden 3 hareketi tekrarlamasını tavsiye etmişti, bir seferde 100den fazla tavsiye edildiğine hiç raslamadım, burdan 100ü aşmamak gerektiği sonucu çıkarmı bilmem..
sor tabii herşeyi burda bunun için varız...
bu hafta ölçü aldıracaktın hocana ne oldu sonuç, çok merak ediyorum?
tesekkurederım canım :) evet bugun aldırdım canım ölçulerımı 17 gun kalsık 22 gunde super callanın yaptım ve bunun sonucunda da basenden 5 cm bacaklarımdan da 2,5 cm ıncelme olmus canım :) dunde alışverışe cıkmıstım gıydıgım bedenden bı beden kucuk aldım pantolon aldım kendıme oldu yanı bı beden kuculmusum canım :)
Süper süper bravo darısı da bana inşallah gerçi çok tembellik yapıyorum bu aralar moralim bozuluyo sanki bu bacaklar hiç erimeyecekmiş gibi geliyo o yüzden pes etmeye başladım artık.tesekkurederım canım :) evet bugun aldırdım canım ölçulerımı 17 gun kalsık 22 gunde super callanın yaptım ve bunun sonucunda da basenden 5 cm bacaklarımdan da 2,5 cm ıncelme olmus canım :) dunde alışverışe cıkmıstım gıydıgım bedenden bı beden kucuk aldım pantolon aldım kendıme oldu yanı bı beden kuculmusum canım :)
tesekkurederım canım :) evet bugun aldırdım canım ölçulerımı 17 gun kalsık 22 gunde super callanın yaptım ve bunun sonucunda da basenden 5 cm bacaklarımdan da 2,5 cm ıncelme olmus canım :) dunde alışverışe cıkmıstım gıydıgım bedenden bı beden kucuk aldım pantolon aldım kendıme oldu yanı bı beden kuculmusum canım :)
1 ayda 1 beden incelmek süper birsey gercekten
-----
bu arada ben de bugün 7/21 yaptım kızlar
Maşallah canım, maşallah :))
Kuzucum ya hadi bakalım, iradene kurban :)
cansınnnnnnnnnn
Sen de bitanem :) Sende beni çeken bişey var ilk günden beri, adından mıdır bilmem
olabilir de .. :13: sen naptın sporu kaçaklarda mısın ?
Canım, 2 gün ara vermek zorunda kaldım ama devam ediyorum yine :) baştan tabi, dün yarım :)) bugün biiiiiir :)
dün fasülyedendi. yapcaz biz ya bir kere de olsun 21 yapcaz inanıyorum :13:
Evet evet aynen :))) Ben de inanıyorum kuzum
---
hlmyy ne güzel sonuc almıs.
4 aya kadar bende 42 bedenden 38e inerim heralde