- 19 Nisan 2012
- 1.760
- 28
Linkleri kontrol ettim.super,evolution ve cardio linklerinde problem var.son kez yeniliycem.son kez diyorum artık gerçekten bu duyarsızlığa kızıyorum.bi tanesi bile bozuk olsa linkler çalışmıyor deyip hepsi işe yaramaz hale gelmiş gibi algılanmasına yol açılması moralimi bozuyor.
videoları indirmek isteyen fakat böyle mesajları gören insanlar hayal kırıklığına uğruyo.bunu anlamam çok güç değil.biçok kişi mesaj atıyo bana.''linkler bozukmuş sayfada öyle yazıyo.siz yayınlamışsınız elinizde varmı?'' Şeklinde. Bunlar soranlar.bide sormayanları düşünün.burda insanların işine yarasın diye yoğun çalışma tempoma rağmen bi dolu uğraşıp paylaşım yapıyorum ama emeğe saygı sözkonusu dahi değil.
Evet bu yüzden yarın son kez düzelticem linkleri.kaydeden etsin duyurulur...
Canımm, bu arada tamamen tesadüf eseri seni online görünce teşekkür edesim geldi :)) az önceki mesajımı bunları okumadan yazmıştım, geriye gidince gördüm ama kendini hiç gereksiz yere üzme canım benim İyilik bilen bilir, nankörlere yapacak bişey zaten yoktur. Tekrar çok teşekkür ederim iyi niyetin ve çaban için.