tesekkurederım canım pekı hemen eklıyım mı yoksa spor salonuna gıtmeyı bıraktıgım zaman mı eklıyeyım ne dersın... bu arada bı kac gundur sag arka bacagımda dızım az yukarı kısmında acayıp bı agrı var damarımı ıncıttım galıba callana basladıgımdan berı ıkıncı kez ıncıtıyorum bı yerımı dun dınlenme gunumdu o arad da dınlenınce belkı gecer dedım ama gecmedı yanı normalde bısey yok callan yaparken var sag bacagıma bazı harektlerde pek yuklenmedım ıkı gun falan hafıf bı sekılde yaparsam sag taraf ıcın yanı belkı gecer dıyorum ama yada bı fıkrı olan varsa ne yapabılıcegım konusunda paylassın lutfen kızlar buz falan koyucam bu aksam dusta da soguk su tuttum bıraz ınsallah gecer
bıde bugun 29. gunum tamamdır :)
kısa bişey zaten bence beklemeden ekle.. ben yemek yaparken çorba karıştırırken falan yaparım o hareketi:))
geçmiş olsun canım, nasıl çabuk geçer bi fikrim yok tek bildiğim ağrı yaratan hereketi yamaman gerektiği.. geçen yıl yerde yapılan bacak esnetmede bacağımı açmak için fazla zorladığımdan iç bacakta olmuştu öyle bir şey, 1 ay falan sürdü geçmesi ama sadece o esnetmede zorlarsam ağrı oluyordu. umarım çabuk iyileşir...