- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Ne güzel sizin bu gelişmeleri okudukça daha bi hevesle yapıyorum artık.Bende burda pantolonlarıma girebiliyorum artık demeyi ne kadar çok istiyorum.Gerçekten yazdığınız gelişmeler eminim bi çok insanıda yapmaya teşvik ediyo sağolun kızlar.
20 gun olmuş senınde ne dusunuyosun pekı sence farklar ne canım bende bugun super callan 7. saatımı tamamladım kalsık callan 17 gun yaptım buda 7 ettı 24 gun bugun arkadsımla gorustum kesınlıkle fark etmıs dedı spora gıttıgın zamanlarda bıle bu kadar ıncelmemıstı bacakların dedı ustunden cok gıtmıs onu gec bacaklara gel dedım :) poponda bı fark var mı bılemedım aynı ama bacakların ıncelmıs yanlardakı çıkıntılık gıtmıs dedı yanı dolgun bı popo ama ıncelen sekıllenmıs bı bacak var dedı kısacası bunu soylım popoda bıraz gıtseydı ıyı olurdu ama zamanla azda olsa popoda gıder dıye dusnuyorum en azından toparlanıp kalkınca bıraz kuculmus gıbı gorunur dıyorum ama bılemedım de yanı :) oyuzden senıde merak ettım ne dıyosun nasıl sence durumun :)
günaydın kızlar
dün aynada kendimi güzelce inceledim.göğüs altım belim gitmişalt karın var hala ama toparlanma da var.
popom dikleşmiş, gögüslerim de ona keza(zaten bu iki kısım beni fena gaza getiriyor )
bacaklarımda toparlanma var. yürürken olan bıngıldamaların azaldıgını fark ediyorum.
ve de bu halimden 10 kg zayıf halde iken giydigim pantolonumu denedim dün bacaklarımdan girdisadece düğmeleri kapanmadı ( bu da birsey 10kg fazlalıkla girebildim )
çok mutluyum gerçekten. bu akşam da 13/21 yapacağım
Ohh canım maşallah, ne güzel anlatmışsın.(geçen gün yapamadım dedin zaten kıza nazar mı değdirdim diye çok korktum, aman canım, sen yaptıkça ben mutlu oluyorum, Allah gönlüne göre versin herşeyi
Ben de haftasonu başlayamadım, karın ve kolları yaptım ama bu akşam başlayacağım.
Bayramda evde olmıycam ama arada derede yapmak istiyorum. 15 kilodan sonra biraz sebat etsem çok çabuk farkedeceğinden eminim daha önceki 4 defada bile mide kalmamıştı bende o ilham gelmiyor bir türlü çıldırıcam valla, hadi artık gel ilham gel
canım benim ya.amin sağolasın.
umarım o ilham sana hemen gelir zaten çıtır hatun olmuşsundur o kadar kilo verince bir de call yap. manken gibi olursunbayramdan sonra umarım gelir sana da ilham
ilham bende var. bugün akşama aksilik çıkmaz ise ilham ile birlikte icraate geçireceğim inşallah
ilham bende var. bugün akşama aksilik çıkmaz ise ilham ile birlikte icraate geçireceğim inşallah
inşallah canım benim.
inşallah canım benim.
Kızlar, o ilhamın alındığı yer neresiyse söyleyin şu garibe :)) Ben de bir ilhan varki allahlık, elimde kalacak zaar, belki de ondan gelmiyordur kimbilir :)
Hareketleri artık çok rahat yapıyorum. O yüzden kendime bitiş günü belirledim.
Yeni aya evolution ile başlayacağım.
Yanii 21/28
Gidip gelinlik deniyorsun, eğer fıçıya benziyorsan otomatik ilham geliyor
benzemiyorsan zaten naparsan yap ilham gelmez, zaten gerekte kalmaz
tebrıkler canım masallah sana masallah :):) evo yla super arasında fark var mı acaba ya evo ya hıc bakmadım en ıyısı onuda ındıreyım dursun bakım neyın nesıymıs hem en zoru supermıs gıbı gelıyo bana ama gercı bıraz zaman sadece alısıyo ınsan bır hafta once aman allahım bu ne boyle yıkıyo benı resmen dıyodum ama sımdı daha rahat tam sayılarını tamamlıyarak yapıyorum bütün callancılara maşallah :) benımde bugun 25 gunum tamam :)
günaydın kızlar
çok sinirliyim dün de yapamadım mesai kaldım yetmedi eve gittim evde de misafirodaya cekilsem olmaz mecbur oturdum onlarla tabii ayakta uyukluyordum. gec gittiler onlar gitti ben sızdım
bu sabah da erken kalkıp yapamadımaksama artık
--
bskn sevindim senin adına o da birseydr
--
ekim o hareketler ne foto bende istiyommm
Canım, posta kutun dolmuş özelden yazamadım.
Fotoğrafları aldım, çook teşekkür ederim.İşime yarayacak hiç şüphen olmasın. Bir de ne güzel yazmışsın köşelerine adetlerini falan, harika olmuş. Ellerine sağlık
Mail adresini özelden mesaj at gönderirim sanadabende istiyorummmmmmm 1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?