Bu hızlı sonuç veriyor diye denemek istedim. 10 saat videosunda basenli birinin incelmesini gösteriyordu 19 saatte. O yüzden bir umut yapıyorum :) Ayrıca yaptıktan sonra kendimi çok rahatlamış hissediyorum. Diğer sporlarda böyle hissetmedim hiç. Bırakmayı da istemiyorum bu yüzden. 4 gündür falan Süperdeki ek kalça hareketlerini de yapıyorum. Fark yok gibi ama fotoğraftan net belli olacak. 10 gün sonra çekeceğim. Düşündüğüm kadar etkili olmazsa akşam yapmak için bir program daha eklerim. Brazil butt lift olabilir. Ne dersin :)
Baktım şimdi uuuu o da ne öyle...:) Baya uğraşıyorsun anlaşılan... Aman diyeyim bu ek hareketler ağır gelmesinde... Umarım etki eder.
süpersin çok teşekkürlerTekrar detaylı bilgiyi de paylaştım hizmette sınır yok kadınlar kulübü kızlarına
CALLANETİCS BEGİNNİNG : callaneticse yeni başlayanlar için ve basit hareketlerle 30 dklık bir egzersiz.10 saate 10 yaş gençleş prorgamı için ön hazırlık.
CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR : 10 saatte 10 yaş gençleş programı callaneticsin ilk programı olrak kabul ediliyor.57 dklık bir egzersiz.
AM/PM CALLANETİCS : 10 saatte 10 yaş gençleş programının alternatifi.1 saatini bir anda egzersize ayıramayan kişiler için.20 şer dk sabah ve akşam için 2 ayrı program.
SÜPER CALLANETİCS : 10 saatte 10 yaş gençleş programından sonra yapılması gereken program ve 1.5 saat sürüyor.
CALLANETİCS EVOLUTİON : Bu dahada geliştirilmiş bi call programı ve çok iddialı.Dolaptan içine sığamadığınız skinny kotunuzu çıkarın spor sonrası sığacaksınız diyor.65 dk.
CARDİO CALLANTETİCS : Bu kilo vermek isteyen kişiler için ideal.Yağ yakımı çok hızla sağlanıyor.Bale,yoga ve aerobik karışımı.
Bir de hızlı CALLANETİCS programları var.Bölgesel çalışmak isteyenler için;
QUİCK CALLANETİCS LEGS : 20dk. sadece bacakları sıkılaştıran ve çalıştıran bir program.
QUİCK CALLANETİCS STOMACH : 20 dk karın ve mide için.
QUİCK CALLANETİCS HİPS&BEHİND : 20 dk basen ve kalça için.
Arkadaşlar anladığım kadarıyla cardio ve evolution programları callan teyzeden sonra geliştirilmiş.diğerleri callan teyze zamanından bu yana geliyor.
Birde şöyle bir tavsiye var;
yeni başlayanlar BEGİNNİNG yapıcak.
hareketlere alışınca 10 gün yani 10 saat yapılması gereken 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR yada vakit probleminiz varsa AM/PM CALLANETİCS.
daha sonraki aşama SÜPER CALLANETİCS
sonrası size kalmış. istediğinizi seçip devam edin.kilo vererek devam etmek için aşağıdaki şekilde devam edebilir.
kilo vermek isteyenler haftanın 3 günü CardioCallanetics (kardiyo 65 dakika) programları Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve mutlaka sonra ve Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri Callanetics Evolution programı (65 dakika) yapması gerekiyor.Pazar dinlenme.
Bir de egzersiz programında 6 gün egzersiz 1 gün mutlaka dinlenme tavsiye ediliyor.
İncelmenin yukarıdan aşağı olduğunu söylüyorlar. İnşallah öyledir yoksa benim üstüm kopacak altım aynı kalacakof şu basenler
Yok yok benim aklım bu Evolution da kaldı.
:))) ee yap ozaman..
güzeldir evo, birisi çevirse de herkes onu da yapabilse keşke...
Ben şu "28 lik" 10 saat olayını tamamlayayımda...Of daha süper var. Evoya daha çoook var. :/
Ben şu "28 lik" 10 saat olayını tamamlayayımda...Of daha süper var. Evoya daha çoook var. :/
o hangisi? 599. sayfada verilen linkler arasinda bu yok galiba dimi:26:
bu arada ben bu sabah , sabah callenticsi yapmaya basladim. valla teyzelerin masallahi var
platesteki gibi once kahvalti yapip bi saat bekledikten sonra mi yapmak gerekiyo egzersizleri?
ben oyle yaptim da
Bu hızlı sonuç veriyor diye denemek istedim. 10 saat videosunda basenli birinin incelmesini gösteriyordu 19 saatte. O yüzden bir umut yapıyorum :) Ayrıca yaptıktan sonra kendimi çok rahatlamış hissediyorum. Diğer sporlarda böyle hissetmedim hiç. Bırakmayı da istemiyorum bu yüzden. 4 gündür falan Süperdeki ek kalça hareketlerini de yapıyorum. Fark yok gibi ama fotoğraftan net belli olacak. 10 gün sonra çekeceğim. Düşündüğüm kadar etkili olmazsa akşam yapmak için bir program daha eklerim. Brazil butt lift olabilir. Ne dersin :)
o hangisi? 599. sayfada verilen linkler arasinda bu yok galiba dimi:26:
bu arada ben bu sabah , sabah callenticsi yapmaya basladim. valla teyzelerin masallahi var
platesteki gibi once kahvalti yapip bi saat bekledikten sonra mi yapmak gerekiyo egzersizleri?
ben oyle yaptim da
canım evolotion süperden daha kolaydır, ingilizcen yeterliyse hemen yapabilirsin.
1-2 saat sonra 7.yi yapıcam, biraz gaz lütfennnnn
1-2 saat sonra mı? :) Genellikle bu saatlerde mi yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?