yaptım canım:)) 10 saatte 10 yaşı yaptım:) cardiosunuda biraz başladım ama callan pinckney olmadan olmuyor,sarmadı hiç onun yerine brazil butt lift daha iyi olur.baya hareketli olduğu için.ben çok hamlamışım( cardiodaki kol hareketleri kollarımı ağrıttı nedense:26: iinşallah ben de senin gibi bırakamam:)
22 nciyi yaptım. Darısı 23 ün başına bakalım hayırlısı. Yaşasın Callan teyze
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın tavsiyesiyle geçen yıl epey bir zaman düzenli olmasada cal yaptım.
basenlerim epey bir incelmişti. sonrasında bıraktım ve birazda kilo aldım ama o sıkılığımı çok kaybetmedim.
bugün yeniden başladım. biraz gaza geleyim moral olsun diye calla incelenlerin yorumlarını okuyayım dedim :))
kardeşimde benimle birlikte yapıyor ikimizinde ölçülerini aldım.
sonuçlarını paylaşacağım bende en kısa zamanda. inşallah tekrar işe yarar
aah ah! Bende de 23' e kadar yapacak azim olsa ya!
Olur inşallah arkadaşım. Tekrar başla yeterki, insan kendinde meydana gelen değişiklikleri görünce o azim de beraberinde geliyor zaten.
peki yaparken zorlandınmı canım ben bugün 10günde 10yaş olanı yapmaya çalıstım ama yere uzanıp yapılan çene gögse yapıp durma hareketinde kaldım 30kere yapabildim.birde pelvis falan oynatamıyom kasılıp kaldım yattım yere valla 27.dk da bıraktım. sen nasıl yaptın hepsini tam olarak yapabiliyormusun
Zorlandım hemde nasıl! :) Sonraki gün ağrısıyla beraber daha bi zor gelmişti. İlk zamanlar bu 30' da 50' de bırakma olayını normal görüyorum ben... :) Ben karın egzersizlerini ilk hafta 50' de 75 te bırakmıştım mesela... Kalça hareketlerini ise dinlene dinlene yapmıştım. Pelvis en zoru bence! İlk haftadan sonra alışacağından eksiksiz yapmaya başlarsın zaten... Bu arada egzersiz ben de yarım saat sürüyordu. Yanlış hatırlamıyorsam diğer üyelerde yarım saatte bitiriyordu. :)
benim boynum hassas oldugu için yerdeki o hareket zorluyor biraz diyorumki şöyle yatıp rahat rahat yapsam ne olurki :90::90:
Benim hassas olmadığı halde ağrıyordu.
demekki normalkilo verdirmiyor diyorlar benim suan kilo vermemde gerekiyor sen verdinmi yoksa sadece incelmemi oldu canım
kilo verme pek mümkün gibi görünmüyor. Diyetle beraber hem inceler hem sıkılaşır hem de kilo verirsin... :)
bende yapmak istedim ama cok zor heryerim agrıdı acaba siz hersyi tamı tamına yapıyormusunuz mesela su yerde cene gögüste 1 cm karna dogru oynatma hareketini yapamadım 100 tane 30 da kaldım pelvis denen sey bende yok oynatamıyorumsiz nasıl yapıyorsunuz 27.dk da yerde yattım kaldım
çok tesekkür ederim yardımcı oldugun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?