ya kızlar bişey sorucam birisi link paylaşmış sanırım gümüshüm paylaşmış, o link türkçe mi?
onu indiriyorum şuan, mp3 e yüklüyeceğim,
mp3 den dinleyip yapmayı düşünüyorum, hafta içleri kendi evimde kalmıyorum, o yüzden pc yi de taşımak istemiyorum yanımda.
umarım bu şekilde olur
yarın başlıyorum. bakalım sonum hayırlı olsun.
donuk_pudra canım sen nerdesin nerelerdesinben başlıyacağımmm hadi sende gel
o bi saatlik videoyu yapıyoruz işte canım. videoya ayak uydurup yaparsan normal olarak o kadar sürüyor. ama hareketleri iyice ögrenip kendi başına yaparsan 35-40 dk falan sürüyor.Bende cok merak ediyorum bakalim cabuk bir degisim görecekmiyi hadi kolay gelsin.....
Tükce call sanirim bi saate yakin, digeri ne kadar ???
Sizler günde kac dak yapiyorsunuz ?
o bi saatlik videoyu yapıyoruz işte canım. videoya ayak uydurup yaparsan normal olarak o kadar sürüyor. ama hareketleri iyice ögrenip kendi başına yaparsan 35-40 dk falan sürüyor.Bende cok merak ediyorum bakalim cabuk bir degisim görecekmiyi hadi kolay gelsin.....
Tükce call sanirim bi saate yakin, digeri ne kadar ???
Sizler günde kac dak yapiyorsunuz ?
canım mp3den hareketleri görmeden nasıl yapacaksın
bende bu akşam başlıyorum canım iş çıkışı artık bahanem yok oruçtur bayramdırbu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar
türkçesini indirdim, birde yanlış söylemişim mp4 video da oynatıyor. ama genelde mp3 olarak kullandığım için mp3 yazmışım
ama az önce mp4 e baktım video yok
tek parça değil malesef 12 part. bi kaç sayfa öncesinde paylaşmıştım ordan indirebilirsinebetmi süper callanetics i nereden indiriyosun canım linkini gönderirmisin ? ama normal call gibi kolayca iniyo mu oda :) tek parça mı ?
Ayrıca ben kilo vermek istemiyorum, sadece vücudumun sıkılaşması gerekiyor epeyce....
Bunun için sadece callanetics hareketleri yeterli olur mu sizce? Yani peşinden yürüyüş, step vs. yapmak gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?