- 14 Haziran 2012
- 337
- 348
- 103
teşekkür ederim canım..:) ölçülerimi aldım ama inan kontrol edemiyorum daha hevesim kırılmasın diye..:) ama her geçen gün sıkılaştığımı farkediyorum..vücutta en zor eriyen bölge olan simit bölgemde bile bi toparlanma var..:)
call harika bi egzersiz..hala başlamayan,yapmaya üşenen,vücudundan da şikayetçi olan kim varsa hiç vakit kaybetmeden başlamalı bence..:)
inanın bu hareketler zor değil. 2-3 günden sonra çok kolay yapıyor insan. Ve güzel tarafı günde 40 dk ter içinde kalmadan kısa zamanda fark edilir bir şekilde sıkılaşmak. Allah razı olsun call teyzeden. Ben bugün supercall indirdim. İngilizce. 10 saatlik programı tamamladıktan sonra başlayın diyor. Genel olarak bizim yaptığımız hareketler ama gerçekten zor hareketler eklemiş. Video 1 saat 28 dk sürüyor. ilk 28 dk hareketleri tanıtıyor. Sonra program başlıyor. Aşağı yukarı 1 saat falan program. Ben videoyu kesip fazla konuşmaları atmayı planlıyorum. Ama şunu düşündüm benim pozisyonumda arkadaşlar varsa mesela hala esnerken dizleri bükülü kalıyorsa en az 20 saat yapsınlar ilk videomuzdaki hareketleri. Merak eden arkadaşlar olmuş leylivisal sana cevap verirken yazayım dedim. :))) Bol azimle süper sıkılaşmalar diliyorum. Mucxx