hadi indir ve sende call teyzeyle spora başlaCanımsın benim yaaa. Akşam bakacam inşallah beceririm bu sefer indirmeyi.Çooookk öpüyorum
Bir daha indiremedim diye yazmak istemiyorum yarabbim, nolursun olsun artık...
aynen bende videoya bakmıyorum.her hareketi fotoğraf haline getirdim telefonuma da attım.başka bi yerdeyken bilgisayar bulamazsam diye.ama artık sadece resimlerden bakarak yapıyorum 35 dk sürüyo.8/21 bitti az önceartık pek bakmıyorum videoya. açıyorum ama öylesine. kendim yapıyorum, onlardan 6-7 dk önce bitirmiş oluyorum sadece
evet canım indirysen türkçe dublajlısını izle.call teyze öyle diyor zamanla bu şekilde yapabileceksin diyo.haklısın sanırım zamanla olacak bişey..değil 100 e kadar 20 ye kadar zor duruyorum o şekilde..çok fena zorluyo..
ben cok sevdim callaneticsi
bana cok iyi geldi
simdi bir sureara
ama sonra hep yapicam
https://rapidshare.com/files/2216314744/Callanetics_10_hour_Challenge.wmv
kızlar üşenmedim sizin için gece yarısı siteye üye olup yükledim videoyu rapishare sitesine.buyrun yükleyin
Kızlar ben 10 gündür yapıyorum ama inanılmaz bi fark göremedim. artık hareketleri çok kolay yapabiliyorum. Görününr tek fark bu
sen bi harikasın..:) çok çok ama çook teşekkürler..:)
en ince ayrıntıları kaçırmışım hep meğer..bence ben 1/21 diye yeniden başlıym..:)
tam da senin gibi düşünmeye başlamışken türkçe videoya kavuştum ve böyle düşünmemin çok normal olduğunu anladım..çünkü bi sürü hareketi ya eksik ya yanlış yapmışım..fark görememem çok normal yani..bence sende incele türkçe videoyu ve eksik ya da yanlışlarını tespit edip öyle devam et..kolay gelsin hepimize..:)
süperi nasıl oluyor daha mı zor acaba :44:
ben şimdi bi yerde buldum 12 partlık. indirmeye başladım bakalım hazırda dursun. ama sanırım bu super callın dublajı veya altyazısı yokmuş :44:
yok ordan değil. isterseniz paylaşırım burdanbulmana sevindim.youtubeda doğru dürüst yok super callan.dailymotionda 5 part şeklinde var onu da indirme olayı yok.sen nerden indiriyosun? filecrop'tan mı?
ohhh ne güzelve 25/42'yi yaptım geldim :) belimde incelme,göğüslerimde dikleşme,kollarımda sıkılaşma gözle görülür derecede farkettim bugün :)
yok ordan değil. isterseniz paylaşırım burdan
yok daha 1. partı indirdim acelem yok diye. boyutu baya büyük tek partta olacağını sanmıyorum amaEvet canım ya bı link paylaşırsan süper olur
gerçi bende 1 yerde 9 partlik bı yerde 12 partlik buldum.
Yada indirdiysen hepsini tek parça yüklersen de olur kota sorunun yoksa.
linke tıkladıktan sonra orda ''dosyayı şuraya kaydet .. bilgisayarınız' yazıyor. onun altında yeşil 'indir' yazıyor. oraya tıklayın bilgisayarda nereye kaydetmek isterseniz onu şeçip kaydet deyin kendi iner bi yarım saatte falan. umarım anlatabildim:44:https://rapidshare.com/files/2216314744/Callanetics_10_hour_Challenge.wmv
burdan sonra nasıl indireceğiz ben pek beceremiyorum bu indirmeleri... :) bilen birisi lütfen açık açık anlatırsa çok sevinirim.. ?
kızlar ben bugn 6.yı yaptım ama şu karın hareketlerinde hala zorlanıyorum ya sizce normal mi? yani 100e kadar öle dirile durmadan yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?