dün ben de başladım.. baya zorlandım ama iyi hissettirdi. inşallah devam ederim
bugün 14/21 oldu ve karnımda bir toparlanma farkettim :))
Hayır bizdekilerde call teyze ve bir kaç kişi annesi ve bir erkek var
19/21 yaptım
kızlar karnımda neden değişiklik yok anlayamadım :/
19/21 yaptım
kızlar karnımda neden değişiklik yok anlayamadım :/
Hepinize başarılar kızlar. Ben bugün başlamayı planlıyorum. araştırırken evolution'un linklerini buldum paylaşayım dedim) ilgilenenlere...
Callanetics Evolution avi (DVDRip) Bedava İndir Download - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler
canım ölçülerin ne kadar değişti? bilgi verirsen sevinirim.
ben pelvis hareketlerinden 1.'yi doğru yapamıyorum bir türlü o hareket çok zor call teyze bile zorlanıyor
20/21 kaldı geriyee 1 tabiiki devamını getiricem :)
süper süper harika darısı başımızaaaaa. canım ölçüler nasıl ölçtünmü. bide günde iki defa yapsak mesela daha hızlı incelirmiyiz acaba bi fikrin varmı. bir an önce incelmem lazım yakında kayınımın düğünü var ve şişko elti olmak istemiyorum.
tabiikide günde 2 defa yapmak daha etkili olacaktır.... keşke bende hal kalsada yapabilsemm :)
basenlerimde incelme var karnım yaygındı top gibi toplandıesnedim bayaaa callanetics psikolojik olarakta iyi geliyor bana belim başladığımda tıka basa doluyken 67 falan oluyordu şimdi tıka basa dolu olsada 65 bu iyi bir sonuc ramazandayım birde inik halini pek göremedim gündüz cok uyuyorum normalde 8 saat uyuyan ben 11 saat uyuduğum oldu ve eritemedim yediklerimi karnım dolu duruyor maalesf :S ramazan bitiminde anlasılacak ne olduğuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?