kilosu fazla olan insanlarda zayıflama adına atılan adımlar daha hızlı sonuc veriyor bence diyet listenize bol suda eklerseniz şık olucaksınız :) callanetics inceltiyorarkadaşlar ben 50 ila 48 beden arasında giyiyorum. ve bu ayın sonunda kaynımın düğünü var. ve abiye bulmakta gerçekten zorlanıyorum. ve büyük elti olarak şık olmak zorundayım. call ile bu ayın 18 ine kadar incelme olasılığım olabilirmi? aynı zamanda isveç diyetinede başladım. her ikisininde 1. günü bitti. sizce şansım ne olur? incelebilen arkadaşlar yardım edin.
Kimse yazmamış :26: bacak içlerini inceltiyor mu arkadaşlar .
Ben de başladım bugün itibariylehadi hayırlısı .
Genel olarak alt ve üst bacak inceliyor. Bacak içleri şeklini düzeltiyor ve gittikçe daha da içeri doğru giriyor. Ancak karın ve mide kadar hızlı etkili değil mide baya eridikten sonra bacaklardaki fark başlıyor bir 10 gün sonra yani :) Bacak değişimleri ani oluyor ben baya şaşırıp kalıyorum.
Sen ne kadar süredir yapıyorsun canım :26: Jillan da level 2 ye geçmiştim baktım bacaklarım incelmiyor ,dedim call dönüş yapayım .Jillian önceside call yapıyordum zaten 13te iken bırakmıştım .Umarım bu sefer sonuna kadar devam ederim .
İşte 10 saatlik callan sonuçlarım :)
Belimden 1,5cm
Karnımdan 2,5cm
Kalçamdan 2,5cm
Üst bacak 1-1,5cm
Alt bacak 1cm
inceldim..Üst bacağımın inceldiğini gördüm ya içim rahatladı :)
Genel olarak alt ve üst bacak inceliyor. Bacak içleri şeklini düzeltiyor ve gittikçe daha da içeri doğru giriyor. Ancak karın ve mide kadar hızlı etkili değil mide baya eridikten sonra bacaklardaki fark başlıyor bir 10 gün sonra yani :) Bacak değişimleri ani oluyor ben baya şaşırıp kalıyorum.
Kimse yazmamış :26: bacak içlerini inceltiyor mu arkadaşlar .
Ben de başladım bugün itibariylehadi hayırlısı .
Daha önce yazmıştım maritsa EVET BACAK İÇLERİNİ İNCELTİYOR,eğer devam edersen çok iyi farkedeceksin
benim de indirdigim video anlattigin gibi
turkce seslendirmeli
spor hocasinin annesinden 2,3 kere bahsediyor
duzgun kalca hizasi soyle olmali.. bacaklarin arasina demir para koydugunda..., seklinde birkac ornek var
herhalde ayni seyden bahsediyoruz
evet anlatimlar uzun suruyor bu vidyoda
ama hareketleri ben o sayacin hizinda yapiyrum sadece konusma bolumleirni geciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?