gördüm canım da 1-2 sayfa önce aynı konuyla ilgili uzun uzun yazmıştım görürsün diye düşünmüştüm.
o mesajlara bakarsan orda ekstra hareketlerde yazmıştım. birde esnemeleri atlamıyorsun değil mi? callan kesinlikle kas şişirmez zaten yapan ve remini paylaşan kişilere bu forumda ve yabancı forumlarda bakarsan bacaklarda ve tüm vücutta kassız, yuvarlak hatlı, lastik gibi bi görünüm oluyor. ama esnemeleri atlıyorsan eğer şişkin görünüm ondan olabilir.. benim genç kızlık dönemimde de giysilerimin bacakları oturur kalça bel bol gelirdi şimdi her tarafı normal oluyor.
21 günlük setler halinde yapılıyor 6 gün yap 1 gün dinlen ama bu sadece takip amaçlı vücudun istediğin ölçüye gelene kadar devam ediyorsun sonra günde 15dklık koruma programı var.. aynı videoyu yapabilirsin, tüm hareketleri çok iyi yapar hale gelince ki bu biraz zaman alıyor, ozaman istersen ileri seviyeler için yeniden konuşuruz..Kızlar bu Callanetics toplam kaç gün yapılıyor? 10 mu 21 mi? Bu süre tamamlandıktan sonra tekrar ediliyor mu yoksa başka egzersizlere mi geçiliyor? Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz?
:)) ısınmadan yapma canım hem sakatlanma riski var hem de ısınmalar hareketi daha iyi yapmak için gerekli esnekliği sağlıyor ayrıca sadece ısınma değil aynı zamanda kolları, beli vs.. incelten egzersizler..Bende indirdim yarın baslıyorum
Videoyu tamamen izledim nekadarda kolay gorunuyor
Ama ilk bastaki 2 karın egzersizini deneyim dedim cayır cayır yaktı yaaa kalça hareketlerinde napcam bakalımm
ben indireli çok oldu canım, linkler bende yok yeni indiren arkadaşlar gönderiri sanırım..kızlar bende call yapıyordum hatırlarsanızartık düzenli yapmaya basladım ve üst bacaklarımdan sikayetciyim.. nnnyy call evotoion iyi geliyor demişsin onu nerden indirebilirim bana link yollar mısınız? özelden de yazan olursa fark etmez..
tskler..
ayrıca yelser seni tebrik ederim ..azminde dolayı.. ve motive etmenden dolayı.. nnyyy ye de tsk.
yok orda bacağı sık demiyor ama ister istemez o pozisyonu sağlamak için sıkıyorsun ama en sondaki yapılan sandalye bacağı sıkılan harekette iç bacağı sıkmak gerekiyor..esnemeleri atlamıyorum, ama onların yaptığı kadar tam yapamıyorum her seferinde biraz daha iyi oluyor ama tam değil. Evet şu kalça bol bacak oturması sorunu bende çok var :/ çok mesaj okudum önceki sayfalardan ama onu görmedim hemen bakıcam teşekkür ederim :)
Bir de sanırım bacak için yaptığımız hareket şu sandalyeye ya da herhangi bir yere tutunarak aşağı inip yukarı kalktığımız hareket parmak ucunda -pek anlatamadım ama anlarsınız umarım :/ - orada bacağımı sıkmam gerekiyor mu ? kalçayı sıkın diyor ama
oldu canım. ilk yaptığımda 6 seansda kalçadan 3cm incelmiştim(belden ve kalçadan 4cm incelme 1 beden incelmek demektir düşün artık) üstelik öncesinde 1 senedir pilates, yüzme ve step yapıyordum zaten oldukça sıkıydım.Merhabalar herkese, eylülün 2. haftası nişanım var bende basenlerim ve baldırlarımdan çok rahatsızım. 2 ay gibi bir sürem var tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum gerçekten
basen baldırlarda değişiklik oldumu ciddi anlamda? 2 ay gibi bir sürede yeterli olur mu? yoksa günde 2 kere falan mı yapmalıyım?
21 günlük setler halinde yapılıyor 6 gün yap 1 gün dinlen ama bu sadece takip amaçlı vücudun istediğin ölçüye gelene kadar devam ediyorsun sonra günde 15dklık koruma programı var.. aynı videoyu yapabilirsin, tüm hareketleri çok iyi yapar hale gelince ki bu biraz zaman alıyor, ozaman istersen ileri seviyeler için yeniden konuşuruz..
canım selülitlerine ve şekillenmene çok faydası olacaktır. sende fazla yağ olmadığına göre fazla bir incelme olmayacaktır. burda genelde hepimizin az çok kilo fazlası vardı zaten zayıf olarak başlayan sadece duygu01 arkaşadımızı biliyorum, şimdi eski yazdıklarına baktım yarımşar 1er cm falan inceldiğini ve çok sıkılaştığını şekillendiğini yazmış.yaaaben okuyorum okuyorum hiç bişey anlayamıyorum biraz geç geldim sanırım
benim bikaç sorum olacaktı ben kalçalarımın küçülmesini degil şekillenmesini istiyorum işe yararmı? zaten 34 bedenim popom cok büyük değil dahada küçülmesin ya:s bide biraz üst bacak sorunum var aşırı fastfoodtan selülitlenmeye başlıyorum sanırım kabus gibiiiiiiiiişe yarıyormu ve nasıl indiriyoruz?
malesef canım bende linkler yok.Cevapladığın için çok teşekkür ederim canım :)
Acaba özelden bana da link gönderebilir misin?
arkadaşlar bende afedersiniz ama kabızlık gibi bir sorun cıkmaya basladı ve wcye cıkamıyorum adam akıllı call yapıcam birazdan 3. ama kendimi şişko hissediyorum 1 haftadırda güzel spor yapıyodum her hangi videoyu acıp etki ettiklerini düsünüyorum bacaklarım cok ağrıyo yürüyemiyorum bile ama çok şişkin hissediyorum kendimi ve belim çok kalın çıkıyo ölçünce 66 küsür falan :/ oysa 64 falan olması lazım normalde bu kabızlıktan dolayımıdır????
arkadaşlar bende afedersiniz ama kabızlık gibi bir sorun cıkmaya basladı ve wcye cıkamıyorum adam akıllı call yapıcam birazdan 3. ama kendimi şişko hissediyorum 1 haftadırda güzel spor yapıyodum her hangi videoyu acıp etki ettiklerini düsünüyorum bacaklarım cok ağrıyo yürüyemiyorum bile ama çok şişkin hissediyorum kendimi ve belim çok kalın çıkıyo ölçünce 66 küsür falan :/ oysa 64 falan olması lazım normalde bu kabızlıktan dolayımıdır????
34.yaptım bugün okadar sıcak ki çok terledim ama bitirdim... 3.hareketten hala nefret ediyorum neden böyle oluyor anlamıyorum ama neredeyse kalbim sıkışıyor sıkıntıdan biliyorum çok basit ama sevemedim bir türlü...Hergün bu sefer az yapacağım diyorum ama emeğime kıyamayıp yine 100e tamamlıyorum:)))
spor genel olarak sindirime iyi gelir hatta yoga ile kolik sorunundan kurtulan çok kişiyi okumuştum. bende spor düzenini bozmazsam düzenlidir ve reflü sorununu da daha az yaşarım. şişkinlik tabiiki ölçülerede yansır, karınını çekerek yaparsan daha rahatlatıcı olur en azından gaz konusunda..arkadaşlar bende afedersiniz ama kabızlık gibi bir sorun cıkmaya basladı ve wcye cıkamıyorum adam akıllı call yapıcam birazdan 3. ama kendimi şişko hissediyorum 1 haftadırda güzel spor yapıyodum her hangi videoyu acıp etki ettiklerini düsünüyorum bacaklarım cok ağrıyo yürüyemiyorum bile ama çok şişkin hissediyorum kendimi ve belim çok kalın çıkıyo ölçünce 66 küsür falan :/ oysa 64 falan olması lazım normalde bu kabızlıktan dolayımıdır????
3. hareket dediği ısınmadaki bel hareketlerimi sağa sola eğildiğimiz? onda bende çok zorlanıyorum scolyozumdan dolayı özellikle bir tarafa doğru eğilirken nefes alamıyordum ama gittikçe daha kolay olmaya başladı o hareket. sandranın facebookdaki video linklerini göndermiştim daha önce orada bu hareketi anlatıyor daha fazla yukarıya doğru yükselip sütyen hizasından bükülür gibi falan yaptırıyor o şekilde yapınca nefes alması daha kolay geliyor bana birde öyle dene istersen.
Waist Stretch - Traditional | Facebook
bir sürede şu beli çok ince poposu geniş ablanın videosunda gösterdiği şekilde yaptım o halde yapması çok kolay oluyor ama o şekilde yapıncada kalça hareketinden itibaren yanlara esnememenin eksikliğini hissediyorum, içim rahat etmiyor diye vazgeçtim sandranın gösterdiği gibi yapıyorum
spor genel olarak sindirime iyi gelir hatta yoga ile kolik sorunundan kurtulan çok kişiyi okumuştum. bende spor düzenini bozmazsam düzenlidir ve reflü sorununu da daha az yaşarım. şişkinlik tabiiki ölçülerede yansır, karınını çekerek yaparsan daha rahatlatıcı olur en azından gaz konusunda..
Hanimlar ben ist bacaklarimdan cok sikayetciyim we lop lop yag ama sekillenmio gibi gelio.bana su hareket ust bacak oc bacak icon harika diebiloceoniz bi hareket war mi?warsa o harwketi extradan gun icinde de yapmak istiorm
canım çok yazım hatası var anlayamadım yazdıklarını(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?