Canım sana hikayemi anlatsam sayfa yetmez kilo maceram lise yıllarıma dayanır,85'ten sonra tartılmamıştım muhtemelen rejime başlarken üstüne 5-6kilo eklemiştim.Sonra 30kilo verdim,ama yememe hastalığına yakalandım 1.5ay katı hiçbirşey yemedim,yiyemedim dişeti çekilmelerim oldu,saçlarım döküldü,derim kurudu. Tekrar yemeyi çiğnemeyi öğrenmek çok zamanımı aldı mide bulantıları cabası.Sonra ablamın kondüsyon bisikletini aldım,Allah'ım streç film sar 1saat sür terle çıkar yıkan,ekmeği 6ay unuttum sonra bıraktım hoopp tekrar 15kilo aldım. Step yaptım kaçlarım küçüleceğine büyüdü aerobik yaptım zayıfladım ama sıkılaşamadım,fitness dedim zayıfladım hafif sıkılaştım ama yinede sarkıktı göbeğim düşün doğum bile yapmadım ben.Step yaptım nefese dikkat etsem hareketi yapamadım,hareketi yapsam nefesi unuttum top aldım,lastik aldım yaptım sıkıldım bıraktım,sonra sigarayı bıraktım o parayla koşu bandı aldım.Harika herşey yürüdüm inceldim ama halaa cıvık ve sarkıktım.İnterval cardio yaptım inceldim hatta kaslarım oldu ama yinede tatmin edici değildi. Sonra ameliyat oldum gözümden spor yasaklandı sonra burnumdan tam toparlandım,babam hastalandı canımın içini kaybettim,kısa bir süre sonrada canım annemi... Tekrar sigaraya başladım işten eve 1saat 20dk yürüdüm,iş yerimde çok katlı merdiven çıkıp indim,abtronic2 almıştım onu yaptım,titreşim aletide aldım yaptım yaptım,sonra dizlerimde sıkıntı çıktı o sırada daha yeni yeni calle başladım ki İYİ Kİ başlamışım.... Özet olarak şu tatlım evet çocuk doğurmadım henüz ama 30kilo verdim ve inan birçok doğum yapmış arkadaşımdan daha sarkıktım ama şimdi daha iyi HATTAA ÇOOK ÇOOOK İYİ :)))))