Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yapmayı düşünüyorum videoyu nereden indirebilirim? Ozel mesaj olarak gonderebilirseniz çok sevinirim
yok canım topa falan gerek yok.
ben dün de yapmadım. 2 gündür yapmamış oldum. bugün yapıcam akşam
kızlar şu sonuca bakın da hevesiniz artsın
öyleyse çok iyi.acaba diyet falan da yapmış olabilir mi?
changing videoyu bana da nerdenindirdiyseniz yardımcı olur musunuz... ben çok denedim ama hep başka şeyler indirdim. bu akşam bende başlamak istiyorum.
Merhaba kızlar,
Yelser cim senin dukan topiğindeki mesajından sonra yeniden baktım bu sayfaya.
Ben de indirmiş ve 1 defa yapmıştım ama bilgisayar değişti ve yeniden indiremedim hata verdi sürekli.
İndirip başlamak istiyorum ama sanırım burayı takip etmem gerekiyor.
O fotoğraf süperdi 14 gün sonunda. Harikasınız gerçekten, umarım ben de bu motivasyonu kazanırım.
selam kızlar uzun bir aradan sonra bende bugün tekrardan 1. ile bastan baslamıs oldum
birdaha bırakmıcam bırakmaya niyetim yok nişanıma kadar vücudum forma girsin de su 24 günde sonra diyetle tam gaz devam etcem..
Canım çok sevindim tekrar yapmaya başla.Ben yaptıktan sonra okadar heyecanlandım ki sonuçları görünce inanamadım.Önüme gelene anlattım arkadaşıma,ablama iki yeğenime gösterdim. Heveslendiler ben çok şey denedim interval kardio en iyilerindendi 3ayda anca toparlamıştı beni ama callanetics hakikaten çok enteresan çok işe yarıyor.Kesinlikle yapmalısın,bırakmamalısın... Ben 36yaşındayım hayatım boyunca kalçam hiç küçük olmadı 53 kilolara indim ama o hala büyüktü orantısızdım ama şimdi değilim ve inanamıyorum...ve göbeğimde düzleşti motivasyonun düşürme sakın 4gün sonra bile farketmeye başlıyorsun devam devammmmm.....
ben dün de yapmadım. 2 gündür yapmamış oldum. bugün yapıcam akşam
valla bilmiyorum canım. burda diyetle yapan da var ama genelde diyetsiz yapan daha çok. o hanımın bilmiyorum.
sağol canım cevabın için.ben de başlayıp bırakıyorum bi düzene koyamadım( zaten öyle aman aman spor yapan biri olamadım hiç.bi ara pilatese heves etmiştim 1-2 yaptım sonra yalan oldu)
yine 48 saat geçti aradan(