Kızlaarrrr 9.gunumu de tamamladımmmmmm
Diyetisyene gitmiştim cumartesi günü, cumartesinden beri pek de sıkı olmayan ama fazlasıyla sağlıklı ve çok yediğim bi diyet yapıyorum
yani 4 gün oldu ve 4 günde 1 kiloma veda etttiiiiim
Haziran sonuna tatile çıkacağımız için alışverişe gidicektim bugun ve annem MUDO dan dar bi keten pantolon almıştı 34 bedendi ve bir türlü girmiyordum girsem de fermuarını ve üst düğmesini kapayamıyor üzerine bol bişey giymek zorunda kalıyordum, hatta o pantolonla oturduğumda kırış kırış olurdu pantolon düğmem ve fermuarım kendiliğinden açılırdı, çok dardı anlayacağınız..
Ama bugun alısverişe giderken onu giydim hem düğme hem fermuar gayet rahat kapandı, hatta bel kısmında boşluk bile kaldı!!!!
Oturunca da gayet rahattıııı
Daha sonra MANGO ya gittim annemle ve dar bi şort giydim sarı renk ama 34 bedeni vardı annem olur dedi ben olmaz dedim zorladı giydim ve çooooook rahat bi şekilde girdim
Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim sadece 9 günlük cal ve 4 günlük bi diyetle, hatta diyet bile değil bence sadece dikkat etmek yediklerime, 36 dan 34 e inebildiysem biz fazlasınııı da yaparız bu sporu başlarda zayıflamak için yapıyor olsam da artık sağlığım için yapmaya devam edeceğim, kendimi çok fit ve sağlıklı hissediyorum.
Günlerimi tamamlayınca buraya fotoğraflarımı da koyacağım, birbirimizii destekleyelim ve asla vazgeçmeyeliiiiiiiiiim
Benden bu kadarr
harika gelişmeler bunlaaar