14/21hala kalça esnetme hareketini yapamıyorum sağ dizim kopacak gibi oluyor onu atlıyorum mecbur kızlar sizinde öle oluyor mu?
merhablar
ben bugün 8. yaptım 6. seanstan sonra ara vermedim vermem gerekir miydi:44::44::44:
birde sırtım ağrımaya başladı neden olabilir acaba:44::44::44:
şimdiden teşekkürlerr......
Herkese merhaba, bir süre diet ve sporla 64 kg dan 57 kg ya düştüm.Şimdi Callaneticsle daha ince bir görünüme kavuşmaya ve kilomu korumaya çalışıyorum.Bugün 5/21 oldu daha öncede call yaptım ama hep sıkılıp tamamlamadan bıraktım. Bu sefer azimle tamamlayacağım. Tamamladıktan sonrada Calllanın diğer serileriyle devam etmek istiyorum.Bende basen ve bacaklar problemli bölge .Sizce bu 21 günlük seriden sonra supercallanetics ilemi yoksa evolotion ilemi devam etmeliyim?
14/21hala kalça esnetme hareketini yapamıyorum sağ dizim kopacak gibi oluyor onu atlıyorum mecbur kızlar sizinde öle oluyor mu?
dizinden sorunun vardı sanırım canım yanlış hatırlamıyorsam,ben her hareketi yapmaya çalışıyorum,zaman zaman benim dizimden de kütürtü geliyo ama yanlış yaptım galiba deyip sonra düzeltmeye çalışıyorum ama sağlık sorunun varsa dizinle ilgili bişey diyemem.doktora danışmak lazım sanırım öyle bi durumda.
selam kızlar bu benim fotom bir aylık süreçte 12 gün call yaptım bir kaçgün plates yaptım 10 güne yakın jillian michaels 30 sd yaptım. bu da ayın 20 sindeçeilen son fotom ama hangisi en çabuk etkiyi gösterdi diye sorarsanız şiddetle callanetics öneririm yediklerinize dikkat ederseniz 1 haftada 1 kilo verebilirsiniz. Daha benim 4 5kilo fazlam var boyuma göre onuda call ile vermeyi düşünüyorum. kilo şu anda 51 başadığımda 53 dü ama jiilian ile fazla kilo veremedim call ile haftasında 1 kilo verdim
Eki Görüntüle 428493 Eki Görüntüle 428494 Eki Görüntüle 428495
evet bacaklar süper olmus benm de selülit basen problemm var düzenli yapmayla bir ayda toparlayacagım kalca hareketleri de yaparak.
cidden cok begendim ya fizign harika olmus darısı bize..
Şu yere oturup kalçamızı öne atarak tek bacağımızı ileri geri kaldırdığımız hareketler mi?
hayır canım en sondaki pelvis kepçesi varya ondan sonraki hareket oturur pozisyonda yapılıyor
Ben o bahsettiğim harekette kötüyüm de, ondan yandaş arıyorum kendime galiba:)
Senin dediğin hareketi büyük ihtimalle yapıyorsundur ama garip bir hareket, yapıp yapmadığını anlamak zor, ondan böyle düşünüyorsundur bence. Zorlanma mı oluyor, yapamamışsın gibi mi geliyor?
Ben bugün, aradan sonraki dersi yaptım; 7/21 oldu.Bugün daha esnektim ve hareketleri doğru yapmaya daha çok yaklaştım, hissediyorum. 1 gün ara gerçekten önemli galiba...
aynen dediğin gibi canım ara verdikten sonra vücut daha esnek oluyor.bel esnetme hareketinde acayip farkediyorum mesela.
minee canım kalça esnetme hareketinde ben kalçama ve pelvise odaklanıyorum diğer her yeri serbest bırakmaya çalışıyorum.ilk başlarda kalçamı sıkmak için bacakları da sıkıyordum ve çok zorlanıyordum.sen de öyle mi yapıyorsun ondan mı acaba.bacaklarını sıkma kasma bi de öyle dene bakalım,farkediyor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?