Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler cnm bende bugün tam programda 2/40 olcam ben her programı en az 40 gün yapmayı planlıorum daha sora evolution 40 gün sora super call 40 gün e zaten 4 ay olcak istediğim şekle girmiş olcam ondan sora artık form koruma kısmına geçicem
bileniniz varmı sadece form korumak için nasıl bi callanetic programı uygulanıo?
tebrikler cnm bende bugün tam programda 2/40 olcam ben her programı en az 40 gün yapmayı planlıorum daha sora evolution 40 gün sora super call 40 gün e zaten 4 ay olcak istediğim şekle girmiş olcam ondan sora artık form koruma kısmına geçicem
bileniniz varmı sadece form korumak için nasıl bi callanetic programı uygulanıo?
cnm çookk teşekkür ediorum bilgi için emeğine sağlık :)titto, daha önce bi arkadaş paylaşmıştı, yanlış hatırlamıyorsam nnnyyy idi.. onun yazısını ben bilgisayarıma kaydetmiştim ilerde lazım olur diye....aşağıya kopyalıyorum
15dk koruma egzersizi **kitapta mevcut**
1- barfikse yada kapını üstüne asılarak durabildiğin kadar dur. sırtı süper rahatlatıyor, kolları da güçlendiriyor..
2- 5 defa klasikte ilk ısınma hareketimiz olan eğilip kalkma.
3- 75 kollar geriye esneme
4- 75 yanlara esneme sağ sol
5- 75 karın bacaklar dizden bükük
6- 75 karın iki bacak havada
7- 5 defa bacaklar için 3 aşamalı pelvis hareketi 4 aşamada yapılacak
8- 25 bacak esnetme bacağı bara koyup sırtı aşağı yukarı yaptığımız, ilk hareket
9- 75 kalça bacak bükük olan
10- 75 kalça bacak düz tutulan
11- 25 bacak yere oturup bacak iki yana açılarak yapılan germe
12- 25 bacaklar birleşik yerde öne eğildiğimiz.
13- 8 pelvis kepçesi
14- 100 bacak sandalye sıkma
bende yeniyim :) ben videoları torrent dan indirdim cnmmerhaba.bişey sormak istiyorum.sen daha önce bu programı uygulamışmıydın,yoksa yenimisin sende? birde bu evolution linkini nerden bulabilrim..yardımcı olursan sevinirim.bende senin gibi en 30 yada 40 gün yapıp 2. aşamaya geçmek istiyorum.çünkü hala yaparken çok zorlanıyorum bazı hareketlerde.
cnm çookk teşekkür ediorum bilgi için emeğine sağlık :)
bende yeniyim :) ben videoları torrent dan indirdim cnm
teşekkürler :):) inşallah 40 a tamamlarsın...
15dklık bir program var ama videosu yok kitapda bahsediliyor sadece. daha önce yazmıştım hareketleri ogltkn sağolsun yollamış zaten.tebrikler cnm bende bugün tam programda 2/40 olcam ben her programı en az 40 gün yapmayı planlıorum daha sora evolution 40 gün sora super call 40 gün e zaten 4 ay olcak istediğim şekle girmiş olcam ondan sora artık form koruma kısmına geçicem
bende aranıza katıldım
saat kaçta bu egzersizleri yapıyorsunuz, gece yatmadan önce yapsam olur mu ki ?
bir de sırt ve karın egzersizleri yetersiz gibi, siz ek bir egzersiz ekliyor musunuz ?
bende aranıza katıldım
saat kaçta bu egzersizleri yapıyorsunuz, gece yatmadan önce yapsam olur mu ki ?
bir de sırt ve karın egzersizleri yetersiz gibi ,siz ek bir egzersiz ekliyor musunuz ?